«Заруба»: Забродський – Нова поліція – 2:1 (Далі буде?..)

1
618
Загрузка...

Публічні «розборки» між громадським діячем і журналістом Василем Забродським та новою поліцією тривають. «Подразником» Забродський став, зокрема, через номерний знак «ЯЦН ПДР», яким він «провокував» нових поліцейських.

 

Пробували штрафувати і штрафували знаного журналіста вже декілька разів. Тепер Василь Забродський констатує, що «рахунок» Забродський – Нова Поліція – 2:1 на його користь:

«Найгірше те, що насправді керівництво Новоі Поліціі нічим не відрізняється від попередників. І я маю підстави так стверджувати. В цій ситуаціі найбільше жаль саме молодь, яка йшла туди змінювати краіну. Вони повірили в те, що саме так МИ станемо краще. Але три місяці навчання , це швидше зомбування – ви кращі, ви можете, ви повинні. А насправді – грунтовна підготовка відсутня. Невмілі діі призводять до неправильних висновків і рішень. Саме тому половину справ у судах Нова Поліція програє.
Звичайно ж, керівництво “прикриває ім зад”, але це швидше з метою приховування власних недопрацювань.
Якщо цей пост читатиме керівництво новоі поліціі, то нагадую, що триває термін добровільного повернення судового збору в сумі 551,2 грн. Дуже не хочеться звертатись до суду для примусового виконання рішення суду керівництвом Новоі Поліціі.
P.S. Андрій Шалєєв Не потрібно писати листів керівництву. Вони не в змозі визнавати власних помилок і помилок підлеглих. Зразу в суд. В моій історіі спілкування з Новою Поліцією із двох постанов і одного протоколу (всього 3), одна справа виграна (постанова відмінена), а протокол навіть не розглядався оскільки був неправильно складений. Отож рахунок 2-1 на мою користь».

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ:

Рішення суду щодо Забродського

***

Нова народна «забава»: номера «ПТН ПНХ» міняють на «ЯЦН ПДР» (фото)

Екс-депутат провокує нову поліцію номером «ЯЦН ПДР»

За номерний знак «ЯЦН ПДР» Забродського, нарешті, оштрафували

Екс-депутата, який їздить з номерним знаком «ЯЦН ПДР», таки оштрафували

«Флешмоб» з номером «ЯЦН ПДР» підтримали за межами Буковини

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ