Спалили авто голови громадської організації «Ніхто крім нас»…

0
386
Загрузка...

Боротьба представників ВГО «Ніхто крім нас» проти незаконних вирубок лісу на Буковині призвела до підпалу автомобіля керівника цієї організації, – так вважає постраждала сторона.

 

Інформацію про підпал розмістили у мережі Facebook:

«08.06.2016 р. між 3 та 4 годинами ранку було здійснено підпал власного автомобіля голови ВГО “Ніхто Крім Нас” в Чернівецькій області. Це стало наслідком роботи щодо незаконних порубок лісу на Буковині за останні два роки представників організації та представників інших громадських організацій та громадських формувань. Саме за вимогою ВГО “Ніхто Крім Нас” в Чернівецькій області другий день працює комісія з Держлісагенства України. Підпал стався саме на другий день після початку роботи комісії.160609-pidpal-Nihto-krim-nas Значить ми на правильному шляху.
Нас намагаються залякати, ЗМУСИТИ ДІЯТИ В АДЕКВАТНИЙ СПОСІБ, ЩОБ ПОТІМ ЗВИНУВАТИТИ В ДЕЕСКАЛАЦІЇ СИТУАЦІЇ НА БУКОВИНІ, ЩО ВІДБУВАЛОСЬ НА ПЕРШОМУ ЕТАПІ НАШОЇ РОБОТИ. АЛЕ МИ ПІШЛИ В ЗАКОННИЙ СПОСІБ. ПОВІДОМИВШИ ВСІ ПРАВООХОРОННІ СТРУКТУРИ ПРО МОЖЛИВІ НАСЛІДКИ. АЛЕ ЛЮБОМУ ТЕРПІННЮ Є КРАЙ. ВИМАГАЄМО У ВСІХ ОРГАНІВ ВЛАДИ, ПРАВООХОРОННІ СТРУКТУРИ ЗВАЖИТИ НА ТІ ПОДІЇ ,ЯКІ ВІДБУВАЮТЬСЯ ЗАРАЗ, ТА ВЖИТИ ВСІХ ЗАХОДІВ, ПРИТЯГНУВШИ ВСІХ ВИННИХ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ».

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ