Новий україномовний серіал базується на Буковині (відео)

0
1352
Загрузка...

В ефірі телеканалу «Україна» розпочався новий україномовний серіал «Таємниці», в основі якого лежать події, що стались у воєнні роки на Буковині.

Зйомками 95-серійної україномовної мелодрами з детективною складовою «Таємниці», на замовлення каналу «Україна», займалась кінокомпанія «Panopticum».

56 серія

***

55 серія

https://youtu.be/2-kF3dHpSAY

***

54 серія

***

53 серія

***

52 серія

***

51 серія

***

50 серія

***

49 серія

***

48 серія

***

47 серія

***

46 серія

***

45 серія

***

44 серія

***

43 серія

***

42 серія

***

41 серія

***

40 серія

***

39 серія

***

38 серія

***

37 серія

***

***

35 серія

***

34 серія

***

33 серія

***

32 серія

***

31 серія

***

30 серія

***

29 серія

***

28 серія

***

27 серія

***

26 серія

***

25 серія

***

25  серія

***

23 серія

***

22 серія

***

21 серія

***

20 серія

***

19 серія

***

18 серія

***

17 серія

***

16 серія

***

15 серія

***

14 серія:

***

13 серія

***
12 серія

***
11 серія

***
10 серія

***
9 серія

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Як анонсували на сайті телеканалу, головні герої картини Катя Грищук і Микола Фон Бюсоф познайомилися ще в дитинстві, коли сім’я Миколи приїхала до Станова (до слова, населеного пункту Станів на Буковині ніби і немає, напевно, це вигадана назва), де з батьком жила Катя. Хлопчик і дівчинка швидко потоваришували і закохалися одне в одного, однак страшна трагедія на довгі роки розлучила їх: за дивних обставин зник батько Каті, а матір Миколи вбили. Батько Миколи опинився за ґратами за обвинуваченням у вбивстві дружини. Хлопчика забрала до себе бабуся, а рідні дядько та тітка відправили Катю до дитбудинку.

Вже дорослий Микола, який став слідчим, повертається до Станова, щоб розкрити вбивство матері та знайти справжнього злочинця. Катя у той же час повертається на батьківщину. Вони зустрічаються знов і закохуються одне в одного. Але між героями виникає нова прірва, і цього разу це не відстань, а таємниця…і не одна! Розслідування Миколи триває та приводить до низки несподіваних відкриттів.

«Сюжет зав’язується ще в 1944 році на Західній Україні, після чого глядач переноситься в сучасну Україну в 2005 рік, де й відбувається основна дія картини. «Таємниці» – це мелодрама з детективною складовою, де основною інтригою стануть коштовності сім’ї Фон Бюсоф. Окрім того, головна героїня вже на початку перенесе величезну втрату, після чого в її житті з’явиться низка перешкод», – зазначив режисер-постановник та креативний продюсер проекту Сергій Кравець, додавши, що у серіалі задіяний потужний каст українських акторів.

В одній з головних ролей – відомий український актор Сергій Калантай, який у картині грає антигероя – дядька Каті Івана.

«Мій персонаж – антипод головним героям. Це людина з колосальною життєвою історією, яка скоїла дуже поганий вчинок. Протягом всього серіалу його день і ніч картає каяття, чим ця роль мені й цікава. Мій персонаж страждає, переживає, все це накопичується в його душі та серці. Мій персонаж мені цікавий, адже є що грати. Прочитавши опис серіалу, я був у захваті: історія цієї картини, хоч і серіальна, цікава та інтригуюча, затягує в свої тенета. Це захоплює глядача», – сказав Сергій Калантай.

У серіалі також знімалися актори: Анастасія Пустовіт, Макар Тихомиров, Ірина Новак, Римма Зюбіна, Леся Самаєва, Олександр Соколов, Данило Мірешкін.

Режисер-постановник, креативний продюсер – Сергій Кравець. Режисери: Філіпенко Олег, Некрасова Катерина, Сотниченко Сергій, Доронін Євген. Оператор-постановник: Баєв Максим. Оператори: Сергій Никифоров, Варламов Олександр, Павло Небера. Автор сценарію: Тетяна Гнєдаш.

Основна локація, де знімають серіал, – один з павільйонів кіностудії імені Олександра Довженка, зйомки також проходитимуть у передмісті Києва та на Західній Україні.

А ось 10 цікавих фактів від segodnya.ua про цей серіал:

  • 95-серійну картину “Таємниці” знімали майже рік, всього на створення серіалу пішло 306 знімальних днів;
  • Щодня зйомки паралельно велися на двох майданчиках, де були задіяні 80 осіб знімальної групи;
  • На кейтеринг за час зйомок пішло 2448 кг печива і 18 360 л чаю та кави;
  • Головні герої змінили близько 20-30 ігрових костюмів. На всіх персонажів серіалу пішло близько 930 костюмів!
    Так як сюжет картини зав’язується ще в 1944 році на Західній Україні, команді знадобився реквізит того часу. Найскладніше було дістати для зйомок зброю 40-х років і віз для коня того часу;
  • Сама довгий знімальний день тривав 12 годин;
  • Найскладнішим у знімальному процесі виявилася сцена з конем. Згідно з сюжетом, один з персонажів, купивши коня, вирішує проїхатися на ній верхи. Під час зйомок коні щось не сподобалася, і тварина на ходу намагався скинути актора. На сцену витратили кілька дублів, поки кінь не заспокоїлася і не звикла до того, що відбувається;
  • Кастингів в проект було дуже багато, на головні ролі пробувалися близько 100 акторів;
  • В основному зйомки проходили в павільйоні кіностудії ім. Довженка, на створення декорацій в павільйоні пішло 3 місяці;
  • За сюжетом картини, персонаж актриси Римми Зюбіної, яка грає одну з головних ролей, наклала на себе руки. Актрисі в прямому сенсі слова довелося лізти в петлю. Під час зйомки сцени ніхто, зрозуміло, не постраждав.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ