Зеленський запрошує допомогти скласти програму, + Команда Зе у Чернівцях

0
1086
Загрузка...

Володимир Зеленський (який відповідно до соцопитувань є одним з ймовірних фаворитів на наступних виборах Президента України) звернувся до громадян України з пропозицією долучитися і допомогти йому скласти програму, як кандидата в президенти. Нагадаємо, у новорічну ніч Володимир заявив, що йде в Президенти, і це викликало великий резонанс. Зокрема, потужно проти Зеленського включились «порохоботи», захисники чинного, чергового антинародного режиму…

«Ні монополіям, соціальні гарантії кожному, конкуренція у великому бізнесі та гарантії малому підприємництву, антикорупційна люстрація, відміна депутатської недоторканості, стабілізація гривні, збільшення видатків на медицину в 10 разів, менші податки на зарплату, скасування ПДВ та ЄСВ, ставки зменшити, всі офшори перекрити» – процитував Володимир Зеленський різні передвиборчі програми різних політиків. І запропонував вгадати, які цитати чиї, та запитав, а що ж з цього виконано? За словами зіркового шоу-мена, старі політики живуть за принципом, «ні у кого нічого не запитувати, багато пообіцяти, нічого не зробити». Далі Володимир запропонував долучитися до формування його програми, зазначивши, що її буде написано «всією країною», потім буде знайдено шляхи вирішення проблем, які турбують українців, і втілено це в життя. Отже, каже Володимир Зеленський: «Крок №1. Напиши, будь ласка, 5 головних проблем України, які турбують саме тебе…» Правда, Володимир Олександрович не уточнив, куди саме направляти цю інформацію – можливо, приватним повідомленням йому у Facebook, або на сторінки проекту в ФБ (Команда Зе, Команда Зе), або, можливо, на сайт проекту: ze2019.com. Спробуємо уточнити це у Володимира (або помічників) і повідомити на fakty.cv.ua. (А ось вже і дізналися – писати слід сюди: ze2019.com)

Тим часом, активних чернівчан вже запрошують долучитися до відповідної групи у Facebook: Команда Зеленського у Чернівцях. Зокрема, це робить екс-начальник відділу інвестицій та міжнародних зв’язків міської ради Тетяна Вінник. На цю посаду була призначена з 5.06.2015 р. розпорядженням міського голови як таку, що перебувала у кадровому резерві міської ради після успішного проходження конкурсного випробування.
На сайті міської ради було написано довідково: Тетяна Вінник, 1983 року народження, проживає у місті Чернівці, має вищу економічну освіту, магістр державного управління. Працювала перекладачем, менеджером в КНФ «Черно», ДП «Парус – Буковина», ТОВ ВКФ «Балакком». Має досвід роботи на державній службі в Головному фінансовому управлінні Чернівецької обласної державної адміністрації, Головному управлінні Державної казначейської служби України у Чернівецькій області.

З посади звільнилась навесні 2016 року, як зазначила сама, у зв’язку з ситуацією загалом в міській раді і депутатському корпусі. Тепер займається грантовими програмами: ГОРИЗОНТ 2020, Еразмус та інші. На запитання fakty.cv.ua, чи можна сприймати її як потенційного керівника штабу Зеленського, п. Тетяна зауважила, що вона просто однодумець, підтримує цього кандидата, а штаб і керівника буде представлено згодом.

***

***

***

***

***

Зеленський привітав Україну замість Пороха і сказав, що йде в Президенти (відео)

***

Зеленський: Тато – професор, мама – інженер, ми жили в Монголії (відео)

***

***

Вище вже було про маніпуляції навколо кандидата Зеленського. Ось ще трохи «з цієї опери», вже на пристойнішому рівні, тонко натякають, що не треба за нього голосувати:) «Просто так» це роблять? Чи…

«Хоч би Зеленський, аби не ви» — соціологиня пояснила причину лідирування шоумена в рейтингу

Високий рівень підтримки шоумена Володимира Зеленського в президентських рейтингах є своєрідною спробою голосування виборців проти всіх кандидатів. Таку думку висловила директорка аналітичного Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна в ефірі програми Громадського «Нині вже».

«Це свідчить про розчарування людей в політиці та політиках. Як б сказала, що принаймні в опитуванні це певна реакція — та хоч би Зеленський, аби не ви. Це певним чином голосування проти всіх», — сказала Бекешкіна.

Вона додала, що говорячи про нові обличчя в політиці, люди бачать «добре розкручених людей».

«А Зеленський — тому що він відомий, відомий серіал «Слуга народу». І, власне, коли 66% вважають, що нам потрібні нові політичні лідери, а коли питають, а кого ви бачите такими лідерами, то бачать людей, які добре розкручені — це з телебачення», — сказала директорка аналітичного центру.

8 січня шоумен Володимир Зеленський, який нещодавно заявив, що балотуватиметься у президенти на майбутніх виборах, запропонував виборцям скласти його передвиборчу програму. Він зробив це у стилі Youtube-блогера.

Відповідно до опитування Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова (з 19 по 25 грудня 2018 року) шоумен Володимир Зеленський є третім у передвиборчому рейтингу з показником підтримки 8,8%. Першу позицію посідала лідерка партії «Батьківщини» Юлія Тимошенко, а другу — чинний президент Петро Порошенко.

8 січня Центральна виборча комісія зареєструвала ще чотирьох кандидатів у президенти України на виборах 2019 року. Відтак є п’ятеро зареєстрованих кандидатів.

Першим зареєстрованим кандидатом у президенти став самовисуванець Ігор Шевченко.

31 грудня в Україні розпочалася передвиборча кампанія виборів президента-2019.

Голосування у першому турі виборів президента України відбудеться з 8:00 до 20:00 31 березня. Офіційні результати голосування українців мають оприлюднити не пізніше 10 квітня, повідомляє hromadske.ua.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ