“Слуга народу” оголосила кандидатів в депутати на місцевих виборах 25.10.2020 (Чернівецька область)

0
785
Загрузка...

У суботу, 19.09.2020 р., у Чернівцях оголосили кандидатів у депутати обласної, міської та районних рад від “Слуги народу” на місцевих виборах 25 жовтня 2020 р. Про це, як зазначає fakty.cv.ua, на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України з фракції “Слуга народу” Георгій Мазурашу (обраний на 203 окрузі).

Цікаво, що серел оголошених кандидатів лише один пов’язаний з цим нардепом – його громадський помічник Олександр Пікулін (тренер з карате). А фігурувало в публічній площині, що кандидатів у кандидати, як зазначав сам Георгій Мазурашу, будуть висувати 50х50 місцеві осередки “Слуги народу” та нардепи-мажоритарники. Чи дотримались такого принципу при формуванні списків? Складно сказати. Можливо, є інші кандидати, яких запропонував п. Георгій, просто вони публічно не асоціюються з ним.

Цікаво також знати, кого з оголошених кандидатів запропонували інші буковинські “слуги народу” Олена Лис (201 округ), Максим Заремський (202 округ) та Валерій Божик (204 округ). Вони менше комунікували публічно на тему потенційних кандидатів від “Слуги народу”.

А ось Георгій Мазурашу навіть запропонував було публічне політичне парі, запевнивши, що в списках кандидатів від “Слуги народу” на місцевих виборах 2020 р. не буде “затятих порошенківців” та інших з числа тих, які надсміювались над Володимиром Зеленським та його командою. Схоже, цей спір Георгій Георгійович програв.

На це вказує і його пост у Facebook про оголошених кандидатів:

“Чернівецька обласна організація партії “Слуга народу” 19.09.2020 р. оголосила перші десятки до обласної і міської рад та п’ятірки до районних рад на місцевих виборах 25 жовтня 2020 р.
До Чернівецької обласної ради:
1 Гуйтор Микола Миколайович (кандидат політичних наук)
2 Грицку-Андрієш Юлія Петрівна(кандидат економічних наук)
3 Карлійчук Микола Миколайович (голова Сторожинецької ОТГ, обраний як представник БПП)
4 Палагнюк Леся Миколаївна (юристка, фахівець з правових питань в спортивній галузі)
5 Грушко Олексій Олександрович (кандидат політичних наук)
6 Волощук Олексій Артурович (кандидат політичних наук, заступник голови обласного осередку партії «Слуга народу»)
7 Галоян Андранік Левонович (кандидат юридичник наук, КМС)
8 Москалюк Юлія Романівна (обласна організація СН)
9 Вепрюк Юрій Михайлович (кандидат медичних наук, БДМУ)
10 Лупуляк Ольга Георгіївна (директор Коровійської ЗОШ, Глибоцький район)
***
Чернівецька міська рада
1 Другановський Віталій Валерійович (керівник обласної організації СН, кандидат в мери Чернівців)
2 Широкова Світлана Вікторівна (кандидат медичник наук, керівник поліклінікк #2)
3 Просяний Олексій Валентинович (підприємець, кандидат у майстри спорту з бейсболу)
4 Зубжицька Оксана Петрівна (ГО “Герой-Родинв-Україна”)
5 Пікулін Олександр Сергійович (СК «Лідер», тренер збірної України з карате WKF, громадський помічник народного депутата України Георгія Мазурашу)
6 Ватаманюк Андрій Васильович (цегельний завод #3, фінансовий директор)
7 Трохимчук Антоніна Василівна (юрист)
8 Василів Єгор Володимирович (адвокат)
9 Гринчук Ростислав Васильович (тренер, ОДЮСШ “Спартак”, МС з бейсболу)
10 Мізюк Ганна Орестівна (судова адміністрація)
***
Районні ради.
Вижницька
1 ?Лінський Ярослав Юрійович (освіта)
2 Колотило Людмила Степанівна (Вашківці)
3 Дяконюк Олексій Брійович (АТ, податківець
4 Бандура Світлана Михайлівна (медик)
5 Скутор Микола Борисович (аграрій, спортсмен)

Дністровська
1 Годнюк Любов Олексіївна (Заслужений журналіст України, депутат обласної ради, обрана від БПП, нині позафракційна)
2 Бурлака Андрій Миколайович (казначейство, Кельменці)
3 Продан Анастасія Миколаївна (Сокиряни, інвентаризація)
4 Тофан Анатолій Іванович (кандидпт мед наук, БДМУ)
5 Гавдюк Роман Миколайович (Сокирянська РДА, сектор молоді і спорту)

Чернівецький
1 Грушко Олексій Олександроаич
2 Дорош Олександр Петрович (інженер-фізик)
3 Боднарюк Наталія Ярославівна (підприємець)
4 Куцак Микола Миколайович (юрист, офіцер запасу, АТОвець)
5 Мізюк Ганна Орестівна (судова адміністрація)
***
Дійство відбулось в Літньому театрі у Чернівцях. До присутніх звернувся, через скайп-зв’язок, і лідер політичної партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко.
Як зазначив Микола Гуйтор, в залі були присутні і кандидати на голів ОТГ, але їх не представили на сцені. Згодом маємо дізнатися і їх прізвища.
Інтригою залишається, чи таки буде висунутий від “Слуги народу” голова Кіцманської міської ради – “ярий порошенківець” Сергій Булега, який не так давно залишив цю політичну силу і, за неофіційною інформацією, одному із знайомих ніби сказав щось на кшталт: бридко, але мушу від них балотуватись, щоби залишитись мером… Але запису цієї розмови ніби немає. І п. Булега, звісно, може публічно розказати, як і кого він підтримував на президентських та парламентських виборах 2019 р., і як та чому змінилось його ставлення до Володимира Зеленського та його команди;)
Ще одна інтрига, чи таки буде балотуватися на голову Сторожинецької ОТГ нинішній секретар Ігор Матейчук, обраний від БПП (Порошенко), через якого (і потенційне кандидування його колеги по БПП Карлійчука) від “Слуги народу” відійшов районний штаб цієї політичної сили, який успішно пройшов торік три виборчі кампанії, під керівництвом того ж Віталія Другановського. Судячи з присутності у списку Карлійчука, напевно, і Матейчук буде таки балотуватися від “Слуги народу”, що виглядає трохи дивно. Тобто “розміняти” свій районний штаб (з перевіреними в трьох кампаніях активістами) на “порошенківців” – напевно, доволі ризикований політичний крок. Але це компетенція Віталія Другановського, як керівника обласної організації “Слуги народу”, і він відповідатиме за представлену команду та результати на виборах 25 жовтня 2020 р. Минулого року, нагадаємо, обласний штаб під його керівництвом добився чудових результатів на президентських та парламентських виборах.
Успіхів!
Примітка: перепрошую якщо когось некоректно записав, не всіх знав до цього представлення, тому можуть бути описки (підказуйте в приват, виправлю)”.

Цікаво буде побачити повні спмски, а також кандидатів на голів ОТГ. Подейкували, що від “Слуги народу” кандидатом на голову Кіцманської ОТГ може бути титулований спортсмен і соратник нардепа Георгія Мазурашу – депутат обласної ради Іван Гешко, який з перших кроків публічно підтримував кандидата в президенти Володимира Зеленського, а на виборах до Верховної Ради зняв свою кандидатуру на користь кандидата від “Слуги народу” Максима Заремського. Невже його “розміняли” на “ярого порошенківця” Булегу?..

Відео:

Конференція Чернівецької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» 19 вересня 2020 року.

Опубліковано Слуга Народу – Чернівці Субота, 19 вересня 2020 р.

fakty.cv.ua

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ