Чернівецький АТОвець: Ну-ну, чекаєте реального гніву? Дочекаєтесь! (відео)

1
825
Загрузка...

Учасник бойових дій (АТО) Євгеній Марусик («Карандаш») різко розкритикував мера Чернівців Олексія Каспрука за його позицію проти виділення 20 млн. грн. на будівництво житлового будинку для АТОвців і за звинувачення під час брифінгу у тому, що нібито «найкрикливіших» АТОвців «купили»…

 

«Карандаш», який відомий загостреним відчуттям справедливості, вочевидь, сприйняв ті звинувачення Каспрука і на свою адресу, оскільки чи не найчастіше серед АТОвців виступає на сесіях обласної та міської рад, а Олексій Павлович натякнув саме на виступи на сесіях. Під час свого виступу на сесії міської ради 6.09.16 Євгеній Марусик, таке враження було, «закипав» від емоцій. Але зазначив, що пообіцяв спілкуватися максимально лояльно. І в принципі стримався. Хоча все ж натякнув Олексію Каспруку на відео про «люстрацію» мера Козятина Вінницької області, якого АТОвці скинули у сміттєвий бак: «Нічого не нагадує – майбутні дії у Чернівцях?».

«Козятинський теж думав, що йому все дозволено і можна маніпулювати людьми. Терпіння лопнуло… Це ще по-божеські… Ну-ну, чекаєте реального гніву? Дочекаєтесь! Рекомендую вмикати це відео перед кожною сесією або засіданням…», – написав на своїй сторінці у Facebook «Карандаш», поширюючи відео з Козятина:

Щодо тих 20 млн., виникає запитання, чому їх не виділити і не почати освоювати цього року, а продовжити вже наступного, адже це місцевий бюджет, який не «обнуляється» 31 грудня, як державний. Радник міського голови Ірина Карімова пояснила це так:

«Тому що ці мільйони до нового року можна освоїти на іншому об’єкті, потрібному громаді. А на будівництва житла для учасників АТО можна було виділити земельну ділянку, розпочати прокладання інженерних мереж та зробити проект на будинок. Тендер на визначення забудовника можна проводити лише ,коли готовий проект. А сам будинок буде коштувати явно більше 20 млн. грн. Тендер потрібно проводити на всю вартість будинку. Тому в цьому році доцільно було виділяти не більше 10 млн. грн. Депутати думають, що всі лохи. Вони виділили 20 млн., щоб потім сказати, що в цьому році їх не освоять на будівництві – тому треба купити квартири. За ці 20 млн.грн. можна буде купити лише 30-40 квартир і ще не відомо в якому стані, а якщо будувати будинок, то там буде 80-150 квартир».

fakty.cv.ua

***

Нова поліція провокує АТОвців?.. (+18)

***

АТОвець – про «геноцид місцевого населення» у Чернівцях

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ