Епатажний художник Федірко зробив з піддону артефакт (фото, відео)

1
1196
Загрузка...

Відомий чернівецький художник Анатолій Федірко 20.06.15 відзначився черговим незвичним мистецьким артефактом. Цього разу він зробив «знаменитим» звичайний піддон.

 

«Піддонну» мистецьку акцію епатажний художник присвятив прем’єрному в Чернівцях і найбільшому в Європі хакатону енергетичної свободи, який триває 19-21.06.15 на 2-му поверсі над пабом «Наше пиво» по вул. Героїв Майдану. Сам піддон, п. Анатолій, за його словами, підібрав біля винного магазину на куті Головна – Шептицького. А до перетворення його на мистецький артефакт запропонував долучитися і присутнім. Долучились якраз співорганізатори хакатону – керівник громадської організації «Альтернатива-Є» Віктор Гищук та співорганізатор і партнер заходу – директор готелю «Буковина» і засновник Асоціації готельєрів Чернівців Андрій Брязкало.

Перетворений на «витвір мистецтва» піддон сам митець прикріпив в приміщенні хакатрону. І вичвив готовність «продовжити в цьому ж дусі»:)

У мистецькій частині хакатону взяли участь і учні місцевої художньої школи ім. Івасюка. Вони свої роботи присвятили темі енергозбереження і передали організаторам. А взамін отримали приємні презенти.

Сам хакатрон, який, нагадаємо, є «змаганнями з енергозбереження», триватиме до неділі, 20.06.15. Фінальне дійство розпочнеться орієнтовно о 18:00. Організатори готують ще низку сюрпризів. Тож заходьте;) Вхід вільний;)

fakty.cv.ua

Хакатон енергетичної свободи почав дивувати зі старту (фото, відео)

Мистецька акція

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Епатажний Федірко з мистецьким піддоном на хакатоні 2015

***

Робочі будні хакатрону

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (будуть доданім)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ