Мер «застукав» у РАЦСі АТОвця, який 4 рази переносив весілля

0
1263
Фото: 0372.ua
Загрузка...

Айдарівець Євген Марусик (позивний «Карандаш»), нарешті, оформив офіційно свої стосунки з коханою Лілією, з якою живуть у громадянському шлюбі понад 3 роки.

 

У РАСЦі молодят сюрпризно «застукав» мер Чернівців Олексій Каспрук, який подарував розкішний букет білих троянд і побажав щасливого сімейного життя.

У Чернівцях офіційно оформили шлюб айдарівець зі своєю коханою. Молодят привітав мер Олексій Каспрук

19 червня 2015 року у РАЦСі м. Чернівці зареєстрували шлюб 32-річний айдарівець Євгеній Марусик (позивний „Карандаш”)  та його кохана  Лілія.  Одруження відбулося у вузькому  родинному колі. На церемонії розпису побував і журналіст сайту 0372. ua.

Після традиційної церемонії оформлення шлюбу молодята  поставили свої підписи у книзі реєстрації актів цивільного стану громадян, обмінялися обручками та скріпили свій союз міцним поцілунком.

На  святкове дійство  молодята прийшли з донькою Лілії  Настею. Не обійшлося і без приємних сюрпризів. Привітати молодят  до РАЦСу прийшов мер Чернівців Олексій Каспрук. Олексій Павлович  побажав  Євгену та Лілії  щасливого  сімейного життя і подарував великий букет білих троянд.

До  офіційного створеня сім’ ї молодята жили  у громадянському шлюбі понад 3 роки. Євгеній та Лілія  виховують двох донечок: 9-річну Настю – доньку айдарівця від попереднього шлюбу та  9-річну Настю – доньку дружини Євгена  Лілії від першого шлюбу.

За словами айдарівця, молодята хотіли би і гучне весілля відгуляти, однак це дорога розкіш, яку  АТО-шник на даний час  не може собі дозволити. Варто зауважити, що  із-за війни в Україні пара  4 рази переносила весілля.

Довідково:

Євгеній Марусик  народився у селі Кадубівці Заставнівського району Чернівецької області. Після закінчення школи вступив до Подільської державної аграрно-технічної академії на економічний факультет, однак  через рік забрав документи і поїхав на роботу до Києва.

Увесь час працював дизайнером, тому й отримав на війні  позивний  «Карандаш». У 2011 році переїхав до Чернівців. У вересні 2014 року  приєднався до батальйону «Айдар». На початку  листопада 2014 року підписав контракт з Міністерством оборони та увійшов у склад кулеметного взводу військової частини ПП В0624. 12  листопада 2014 року отримав мінно-вибухову травму невідомим хімічним снарядом, яка спричинила тяжкі захворювання дихальної системи. 27 березня 2015 року звільнений з частини за станом здоров’я.

0372.ua

***

АТОвець: Спершу хотів «відмазатись», але після перших загиблих буковинців передумав

***

Конкретні запитання владі щодо земельних ділянок для учасників АТО

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ