Фото: Презентацію #3 «ShowTime Magazine» поєднали з допомогою Св. Миколаю

4
805
Загрузка...

У вівторок, 16.12.14, у рамках презентації чергового номеру журналу «ShowTime Magazine» відбулась і благодійна акція зі збору подарунків для знедолених діток.

 

Як зазначила Марта Левченко (Благодійний фонд «Майбутнє України»): «Ми дуже дякуємо модельному агентству «ШоуТайм» і особисто Ліні Ільніцькій за чудову благодійну акцію, завдяки якій наш Святий Миколай отримав допомогу для діток без батьків – на свято для малечі. Нехай доброта всіх учасників акції, які стали помічниками Чудотворця, повернеться їм ще більшим добром. Дуже приємно, що в ці передсвяткові дні люди не забувають про малечу з притулків Буковини! Зібрані в «Pizza Monopoli» цього вечора подарунки будуть вручатись дітям 18 грудня в Палаці урочистих подій (о 14.00) і 20 грудня в готельно-ресторанному комплексі «Корал» по вул. Фастівській (12.00)».

У центрі уваги, звісно, була презентація третього випуску журналу «ShowTime Magazine», яку вела сама Ліна Ільніцька і в якій традиційно взяли участь і моделі агентства, і співавтори, і партнери.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ Журнал

 

№2 можна переглянути тут:

***

Презентація

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ