У Чернівцях деякі заклади самі відмовились від музики через втрату на Сході

0
291
Загрузка...

У суботу, 8.12.2018 р., у Чернівцях попрощались із ще одним Героєм, який віддав життя за Україну на Сході нашої держави, – Віталієм Василевським…

Враховуючи цю сумну подію, як повідомив fakty.cv.ua Юрій Філіпчук, заклади «Наше пиво» («Баварія» і «Силует») вирішили цього дня відмовитися від музичного супроводу. Проте, як зазначив Юрій, в закладах можуть включати на екранах, наприклад, спортивні трансляції і програми. Можливо, рішення про аналогічний «односторонній траур» прийняли і в інших закладах Чернівців (якщо відомі такі факти, прохання повідомити – наприклад, в коментарях до цього матеріалу, а бо на fakty.cv.ua).

А тепер щодо Героя… Учасника ООС з Чернівців Віталія Василевського знайшли мертвим на Луганщині 6 грудня 2018 р.

Обставини смерті військовослужбовця-контрактника Віталія Василевського журналісту “Чернівці.Онлайн” розповіли у Чернівецькому обласному військовому комісаріаті. У доповіді з військової частини А 3215 повідомляється, що смерть рядового Віталія Василевського не пов’язана із виконанням бойового завдання.
«Тіло Віталія Василевського у безсвідомому стані було знайдено двома сержантами 6 грудня 2018 року близько 13.45 в районі розташування підрозділу (н.п. Боровеньки, Луганська область) на місці рубки та зберігання дров. Один з сержантів негайно покликав на допомогу медика, який почав робити непрямий масаж серця та штучне дихання. Однак дані заходи невідкладної медичної допомоги результатів не дали, після чого рядового Віталія Василевського було доставлено до 59-ї ВМГ м. Сєвєродонецьк».
Рядовий Василевський Віталій Анатолійович, 1967 р.н., був призваний до лав ЗСУ Тернопільським ОМВК 5.09.2018, тобто чоловік встиг прослужити лише 3 місяці. Помер у День Збройних Сил України, 6 грудня.
У померлого залишилась старенька мати. «Від імені обласної державної адміністрації та від себе особисто висловлюємо співчуття з приводу смерті чернівчанина, учасника ООС, який проходив службу у військовій частині А3215 Василевського Віталія Анатолійовича.
Нехай Бог дасть сили пережити біль тяжкої втрати всім, хто знав, любив Віталія Василевського. Герої не помирають», – написали на сайті Чернівецької ОДА.
Інформацію про поховання Віталія Василевського ми повідомимо згодом.
(https://chernivtsi.online/archives/5222)

***

***

**

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ