Суд повторно поновив на посаді голову Чорнівської сільської ради

0
848
Фото: buknews.com.ua
Загрузка...

Сільський голова Чорнівки Новоселицького району Георгій Бота, якого місцеві депутати двічі відсторонили з посади, і вдруге довів у судовому порядку, що дострокове припинення його повноважень на цій посаді було незаконним.

У середу, 24.10.2018 р., суд постановив удруге поновити Георгія Боту на посаді Чорнівського сільського голови, стягнути із сільської ради на його користь середній заробіток за час вимушених прогулів, а це сукупно понад 120 тис. грн. Крім цього, секретаря сільської ради Миколу Червінського (який виконував обов’язки голови) оштрафували за невиконання постанови суду.

Георгій Бота

Отож, як стало відомо fakty.cv.ua, під час другого поновлення Георгія Миколайовича Боти на посаді Чорнівського сільського голови суд вирішив:

1. Адміністративний позов задовольнити частково.
2. Стягнути з Чорнівської сільської ради Новоселицького району … на користь Боти Георгія Миколайовича… середній заробіток за час затримки виконання рішення суду про поновлення на роботі (посаді) за період з 20.11.2017 р. по 03.06.2018 р. у сумі 60325,32 грн.
3. Визнати протиправним та скасувати рішення Чорнівської сільської ради №02-32/18 ХХХІІ чергової сесії VII скликання від 4.06.2018 р. «Про дострокове припинення повноважень сільського голови Бота Георгія Миколайовича».
4. Поновити Боту Георгія Миколайовича … на посаді Чорнівського сільського голови Новоселицького району Чернівецької області з 05.06.2018 р.
5. Стягнути з Чорнівської сільської ради Новоселицького району … на користь Боти Георгія Миколайовича… середній заробіток за час вимушеного прогулу з 05.06.2018 р. по 23.10.2018 р. у сумі 68739,16 грн.
6. Рішення в частині поновлення Боти Георгія Миколайовича на посаді Чорнівського сільського голови … та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, в межах стягнення суми за один місяць, підлягає негайному виконанню…

Про інші «пристрасті» навколо посади сільського голови Чорнівки читайте нижче:

Пристрасті у Чорнівці: суд поновив Боту на посаді голови сільської ради

Бездіяльність «самозваного» керівництва Чорнівки гальмує об’єднання з Чернівцями

Відсторонений голова здивував цікавою знахідкою на городі

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ