Спійманого на хабарі 230 тис. освітянина випустили, начальника поновили на посаді

1
343
Загрузка...

Резонансні події навколо спійманих на хабарах чернівецьких посадовців-освітян продовжили обговорювати у міській раді 30.03.17.

На адресу міського управління освіти висловили чимало критичних зауважень. Щодо начальника міського управління освіти Сергія Мартинюка прозвучала теза, що або він був в курсі тих хабарів, а отже і причетний та має нести відповідальність, або, якщо не знав нічого, значить не володіє ситуацією. В обох варіантах, зазначають депутати, Сергій Мартинюк мав би залишити посаду керівника управління освіти. Натомість його, навпаки, поновили на цій посаді, адже після затримання керівника освітянського підрозділу на хабарі 230 тис. грн., мер Олексій Каспрук відсторонив було Мартинюка від виконання обов’язків.

Тепер посадовця Сергія Колешню, якого правоохоронці спіймали на хабарі 230 тис. грн., відпустили (як пролунало в сесійній залі, під заставу в сумі 80 тис. грн.), а Сергія Мартинюка поновили на посаді начальника міського управління освіти… Ось так у нас «борються» з корупцією…

fakty.cv.ua

***

***

***

***

Директора чернівецького ліцею спіймали на хабарі 10 тисяч

***

Про затриманого на хабарі 230 тис. освітянина, якого можуть відпустити за 80 тис.

***

Посадовця управління освіти Чернівецької міськради затримали на хабарі (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ