Голова фракції БПП «Солідарність»: Колотнечу у міській раді сіє Бурбак (відео)

0
161
Загрузка...

Після того, як чернівецький керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак вкотре дозволив собі некоректні висловлювання щодо депутатів міської ради рідного міста, депутат-АТОвець Василь Максимюк виступив на сесії 30.03.17 з офіційною заявою від фракції БПП «Солідарність» у міськраді.

«Шановні колеги! Дорогі чернівчани!

Під час спілкування з журналістами народний депутат України та керівник однієї з найбільших фракцій у парламенті пан Бурбак дозволив собі низку припущень та міркувань, які свідчать про його повну необізнаність щодо справжнього стану справ у Чернівецькій міській раді.
Пан депутат і цього разу поцілив у штангу.

Хочу заявити офіційно і відверто: жодних перемовин чи домовленостей щодо голосування за недовіру міському голові депутатами фракції “БПП “Солідарність” в обмін на посаду секретаря для керівника цієї фракції Василя Максимюка немає.

Якби люди, що інформують пана депутата, були уважнішими, вони б звернули його увагу на те, що у двох голосуваннях з приводу недовіри міському голові, які відбулися на сесії в понеділок, наша фракція не подала жодного голосу “за” таке рішення. Не буде їх і сьогодні.

Мені шкода, що пан Бурбак не помітив руху нашої партії по зміцненню фракції, в якій працюють і представники його політичної сили. Повірте, це вимагало значних зусиль. Але ми їх доклали і хочемо працювати спільно, на благо міста, задля громади. Це розуміє, як мені здається, і міській голова Олексій Каспрук.

Тому залишається припустити, що не хоче продуктивної роботи міської ради в Чернівцях лише народний депутат Бурбак. Йому, як мені видається, мало образ, які він зробив багатьом людям в області. Він цю кількість вміло примножує.
Хочу заявити сьогодні як голова фракції і член президентської партії про те, що не маю наміру терпіти необгрунтовані закиди щодо неї та на мою адресу особисто. Вчора я проінформував про заяви голови парламентської фракції партії, з якою ми складаємо ядро коаліції у Верховній Раді, наш київський офіс.
Хочу також, щоб і чернівчани зрозуміли, хто насправді сіє колотнечу у міській раді», – йдеться у заяві, яку зачитав з трибуни керівник фракції Василь Максимюк.

fakty.cv.ua


***

Заява на сесії міськради: На «Гравітоні» випускають підпільну продукцію (відео)

***

Заступник Каспрука каже, що досі залишається вірним ідеям Партії регіонів (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ