Роботодавцям пропонують компенсації за створення нових робочих місць

0
325
Фото: karpatskijobjektiv.com
Загрузка...

Торік обласною службою зайнятості працевлаштовано на нові робочі місця з компенсацією єдиного соціального внеску 173 безробітних, в тому числі 79 безробітних, які потребують додаткових гарантій держави у працевлаштуванні.

Про це повідомляє директор Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

«Для стимулювання працевлаштування безробітних, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці та для створення нових робочих місць суб’єктами малого підприємництва, обласна служба зайнятості з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття компенсує роботодавцям фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», – наголошує Л.Кожолянко.

Роботодавцям з коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття компенсовані фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на суму 1915,5 тис. грн.

Довідково: Відповідно до статті 26 Закону України «Про зайнятість населення» від 05.07.2012 року №5067-YI, який набув чинності 01.01. 2013 року роботодавцям, які працевлаштовують на нові робочі місця громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню та яким надано статус безробітного, строком не менше ніж два роки щомісяця компенсуються фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за відповідну особу.

 

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ