Чернівецька організація бореться за звання найкращої в Європі

2
242
Загрузка...

У масштабному європейському конкурсі European Business Awards з амбітними цілями Буковину представляє СК «Мережа будівельних магазинів», яка, як зазначають в самій компанії, продовжує свій шлях в напрямку становлення найкращою компанією в Україні та Європі.

Після визнання СК «МБМ» однією з 23 найкращих організацій України, кооператив отримав право взяти участь у додатковій номінації – Народний Переможець, яка передбачає народне голосування за корпоративне відео. Тепер кожен бажаючий може віддати свій голос за СК «Мережа будівельних магазинів» на офіційному веб-сайті EBA.

Для цього необхідно перейти за посиланням та натиснути на кнопку «Vote». (https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/141/23462)

ВАЖЛИВО: Потрібно вказувати свій реальний e-mail. На адрес вашої електронної пошти прийде посилання, яке необхідно відкрити, щоб віддати голос за СК «МБМ».

Давайте підтримаємо земляків!;) Для цього пропонуємо:

  • Зробили «Репост» даного допису
  • ОБОВ’ЯЗКОВО прокоментували його (представникам компанії важлива ваша думка про наше корпоративне відео; також допис залишатиметься активним і висітиме на перших місцях Facebook, якщо його активно коментуватимуть);
  • Поставили «Лайк» даному допису;
  • Проголосували за кооператив (посилання вище)
  • Порекомендували всім знайомим зробити дії, описані в пунктах 1-4.

***

***

Загрузка...

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ