Чернівецький футболіст презентує книгу АТОвця по Європі

1
873
Загрузка...

Випадковостей, кажуть, не буває. Талановитий боєць ДУК «Правий сектор» Сергій Скальд побачив презентацію медіа-хабу «Твоє місто. Чернівці» і запропонував вже екс-директору (і екс-головний редактор fakty.cv.ua) – колишньому футболісту «Буковини» та німецького «SV 09 Arnstadt» Олександру Білоусу виступити модератором на презентації його книги «Навиліт – рими калібру 5.45».

Та презентація відбулась у конференц-залі готелю «Буковина». І далі, як кажуть, пішло-поїхало. На онлайн-трансляцію звернули увагу і за кордоном. Зокрема, українська діаспора у Фінляндії ініціювала таку ж презентацію у Гельсінки. І реалізували цю ініціативу за допомогою Посольства України у Фінляндії.

«Рикошетом» зачепило і Естонію – після презентації у Фінляндії аналогічне дійство провели у Таллінні – в українському кульурному центрі.

На презентації були присутні представники Посольства США та Уряду Естонії.

До цього закордонного «турне» Олександр Білоус  супроводжував Сергія Скальда з презентацією книги «Навиліт – рими калібру 5.45» в Івано-Франківську, Львові та Києві. І, виглядає, «далі буде», м‘яко кажучи, адже це дійство не може не «чіпляти за душу»…

Сашко зазначає, що і в Гельсінкі, і в Таллінні їм влаштували дуже теплий прийом. І все це супроводжувалось новими цікавими знайомствами та відповідним спілкуванням.

Вразила, каже Олександр, українська діаспора в Таллінні, і той український культурний центр, де вони зупинились. Там «чернівецький автограф» залишили через гарний надпис від вчительки каліграфії. А в Посольстві України у Фінляндії, виявляється, працює і чернівчанин (а як же без наших;) ).

Нині чернівецький модератор в дорозі додому. І ділитися враженнями ширше не дуже зручно. Але, сподіваємось, незабаром зробить це у відео-форматі, так що згодом дізнаємось ще якісь супутні цікавинки;)

Георгій МАЗУРАШУ, fakty.cv.ua

***

***

Визначні пам’ятки (Чернівці, Буковина) / Достопримечательности (Черновцы) / Sights (Chernivtsi, Bukovyna)

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ