Сім’ї Героїв Небесної Сотні годинами стоять в черзі за посмертними нагородами родичів (+Фото)

1
240
Загрузка...

20 лютого минає рівно рік з часу страшних подій на Майдані Незалежності, коли силовики тодішнього кримінального режиму розстріляли більше сотні активістів Революції Гідності.

На сьогодні заплановано чимало заходів із ушанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Серед них – вручення зірок Героїв України сім’ям загиблих активістів Революції Гідності. Однак, замість того, щоб цивілізовано отримати заслужені героями нагороди, їхні родичі змушені чекати вручення в центрі Києва надворі та ще й у великій черзі, повідомляє кореспондент fakty.cv.ua, який зараз перебуває у столиці. Важко дивитись на матерів загиблих хлопців, які змушені очікувати на такий “акт уваги” від нашої влади. У натовпі, можна було впізнати мати Романа Гурика з Івано-Франківська, який загинув у 19-річному віці на Майдані.

Хіба на таку повагу заслуговують сім’ї загиблих героїв? Посадовці, які прийшли до влади після тих жахливих подій, повинні переглянути власне ставлення до батьків, братів, сестер, дітей тих, хто поклав життя за наше майбутнє.

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ