Нісенітниці про вибухи на складах боєприпасів на Вінничині (відео)

0
216
Загрузка...

Пожежа на одному із найбільших складів боєприпасів, поблизу Калинівки Вінницької області, називають найбільшим в Україні.

Звуки вибухів чути аж у Вінниці, кілометрів за 20 від епіцентру пожежі. У соцмережах пишуть про масову втечу місцевих жителів.

Дехто натякає на те, що це теракт, організований ФСБ Росії. Але… Ця версія якась «дивна», на що звернув увагу і макіївський чернівчанин Євген Семехін, який назвав це нісенітницею: «Про “кіборгів” і вибухи в Вінницькій області
“Кіборги”: вимоги до Apple прибрати рекламу зі справжнім кіборгом і вибачитися перед українськими військовими, названими романтично “кіборгами” за незламність духу, це …
ну давайте всім патріотичним шабашем разом з політичною партією УКРОП ще запишемо відео з вимогою заборонити продавати в аптеках “укропну водичку”. Тому що справжня “укропна водичка” це та, в яку подзюрив Ігор Валерійович з Gennady Korban

Вибухи в Вінницькій області: з 1991 року по вчора склади горіли, щоб приховати нестачу зброї після її продажу Юрію Орлову.
А вчора в Калинівці російські ФСБ стали причиною, ага.

Цікаво, а чи розуміють спікери, які поширюють думку про вороже дрг, що виставляють некомпетентними імпотентами СБУ і українських військових? Тобто СВОЇХ пацанів?

СБУ за те, що не спроможні заподіяти теракту, військових за те, що не спроможні охороняти найбільший склад зброї в країни.

А, і в порівняні з всесильним ФСБ, яка організувала диверсію в центрі України на найважливішому військовому об’єкті країни, українські спец.служби шмаркачі, не спроможні підірвати склад в Росії. Або хоча б в ДНР.

Ви за кого нас маєте взагалі, а?

Спочатку все золото України Янукович вивіз, потім всю зброю ворог підірвав.
Хто в цю нісенітницю взагалі повірить?»

***

***

https://youtu.be/teTJLA0ADsA

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ