Інформація про «дерибан» землі стадіону «Буковина» – фейк

0
292
Загрузка...

Це стверджує відомий журналіст і екс-депутат Чернівецької міської ради Василь Забродський, коментуючи інформацію про те, що землю стадіону «Буковина» ніби збираються «роздерибанити», а частину території, де знаходиться «Льодовий майданчик», – вилучити.

«Як створюються фейки! Або чому псевдожурналісти із обслуги Бурбака брешуть своїй аудиторії.
Правильніше було б написати, що НАРЕШТІ ситуація із закріпленням земельної ділянки під нерухомістью ТОВ «ЛЬОДОВА АРЕНА-ЧЕРНІВЦІ» входить у законне русло. Декілька РОКІВ за особистою пропозицією Каспрука питання узаконення землекористування ТОВ «ЛЬОДОВА АРЕНА -ЧЕРНІВЦІ» знімалось з розгляду Виконкому. Олексій Павлович боявся, що на місці льодового майданчика одразу виросте дев‘ятиповерхівка. Про що неодноразово висловлювався. Саме тому був проти закріплення землі за нерухомістю. Але є закон. І його потрібно дотримуватись. Тим більше, що узаконення землекористування призведе до збільшення поступлень від аренди землі, чи можливого викупу.
Пригадую кумедний випадок, коли пару років тому, за кляузою когось із бурбачні, СБУшники в кількості П‘ЯТЬ осіб завітали на Льодовий майданчик із завданням виявити причину відсутності платежів за землю. І я, в якості заступника директора по зв‘язкам із громадськістю, давав пояснення, чому нема сплати за землю. Бо нема угоди аренди. А угоди аренди нема, бо земельна ділянка не поділена. А не поділена, бо Каспрук стримує розподіл. А Каспрук стримує, бо ми хабарі заносим людям Бурбака. При цьому представив відповідні запити ТОВ до Мера і МР. СБУшники пішли. І до сьогодні не повертались. Хоча б могли відкрити вировадження по факту і врешті-решт поцікавитись у Льоші :- ЧОМУ?
», – написав на своїй сторінці у Facebook Василь Забродський.

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ