Про ремонт доріг у Чернівцях – з перших вуст (відео)

0
279
Загрузка...

Різноманітні опитування, які поводилися у Чернівцях, свідчили про те, що мешканці міста вважають одним з головних пріоритетів – ремонт доріг.

На початку 2018 р. фракції міської ради визначились, що виділять 100 млн. грн. на ремонт доріг. І виділили ці кошти. Але з ремонтами чомусь міська влада не поспішала.

Після припинення повноважень міського голови Олексія Каспрука ситуація змінилась. У Чернівцях розпочали активно ремонтувати дороги. Хоча і це не всіх задовольняє, особливо ярих прихильників мера (або екс-мера?), які прогнозують, що, мовляв, якість цих ремонтних робіт буде низькою, і звертають увагу на те, що ці роботи поділені на невелички обсяги, щоби уникнути тендерних процедур, натякаючи на якісь можливі корупційні схеми і т.п. При цьому упускають з виду те, що й так мало що можна встигнути до зими (снігів), а якби зайшли в ті «дебільно-забюрократизовані» тендерні процедури, то цього року дороги, певно, взагалі не ремонтували би. Це хіба було б краще?..

Про ремонт доріг та інші комунальні проблеми розповів директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Володимир Бешлей:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ