Міськрада вдруге оприлюднила проект рішення про обрання Продана секретарем

0
182
Загрузка...

Затяжна «секретаріада» у Чернівецькій міській раді триває. Зі своїми «дивами» і «непонятками».

У вівторок, 26.09.17, на сайті міської ради з’явився проект рішення про обрання секретаря, де фігурувала кандидатура Василя Продана. Але потім цей проект з сайту зняли. Вже 28 вересня мер Олексій Каспрук натякнув на можливу причину «зникнення» проекту – бо не показали оригінал з підписами тих мінімум 21 депутата: «є якась ксерокопія списку підписів, якою Бешлей махає перед носом працівників міськради».

Але 28 вересня на сайті міськради знову з’явився той проект рішення щодо обрання секретаря.

Володимир Бешлей, усвою чергу, пояснює це інакше: «Це зроблено для того, щоб проект рішення вважався оприлюдненим з порушенням терміну в 20 днів, і потім мати можливість накласти вето на рішення про обрання секретаря» (мова йде про 20 робочих днів, а в жовтні, крім вихідних «традиційних», є ще «червоне» 16-те число, понеділок, який став вихідним через те, що День захисника України, 14 жовтня, припало на суботу).

Міський голова Олексій Каспрук на своїй сторінці у Facebook звернувся до депутатів: «Товариші “половина депутатів”! Майже два роки говорю: хоч дідька лисого собі оберіть секретарем і я буду з ним працювати заради міста…» Конструктивно, правда? При цьому не дуже зрозуміло, чому ж тоді сам Олексій Павлович так і не схотів, після «осічки» з Сєховим (який не набрав достатньо голосів), внести на розгляд сесії жодну з інших потенційно «прохідних» кандидатур…

***

***

***

***

Кандидатуру Сєхова на секретаря міськради депутати не підтримали

***

Максимюк: З Каспруком ми знаходимо спільну мову, але його підкореговує Федорук (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ