Учасник АТО з Чернівців презентував проект “Музика воїнів”

0
552
Загрузка...

Чернівецький фотограф, громадський діяч та учасник АТО Олександр Ткачук створив культурно-мистецький і військово-патріотичний проект “Музика воїнів”, що високими темпами набирає популярності в мережі.

– Цей проект виник спонтанно і він присвячується як і військовим, це в першу чергу для них, це проект просвітницький, який має на меті показати, що українські воїни – це не карателі, як малює їх російська пропаганда, а відповідальні, виховані, культурні захисники своєї держави і своєї землі. Ця ж музика мала би впливати на людей на окупованих територіях, тому що саме музика є мовою, яку розуміють всі і рано чи пізно війна закінчиться, а мистецтво, яке було створене під час війни, та, власне, самими воїнами, воно залишиться на віки, – заявив автор проекту в ефірі “ЕспресоТВ”.

У проекті залучені не лише воїни-музиканти, а й музиканти, які не воюють. Їхні музичні інструменти – це зброя в їхніх руках.

“Першою ластівкою” проекту “Музика воїнів” став гімн України, виконаний на віолончелі, який швидко облетів український інтернет-простір.

Нагадаємо, в кінці минулого року гурт “Гайдамаки” зняв відеокліп на пісню “Укроп”, автором якої є Олександр Ткачук.

Варто зауважити також, що Сашко Ткачук, як повідомила Alena Chorna (зі слів самого Сашка), таки не є учасником АТО, а «просто» був військовим,  охороняв кордон.

fakty.cv.ua

***

Гайдамаки заспівали патріотичну пісню чернівчанина (+Відео)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ