Учасник АТО: ворог взяв за звичку до важливих українських свят робити теракти

0
177
Загрузка...

Жахливі події 22.01.15 в Донецьку, внаслідок яких загинуло чимало бійців і мирних громадян, цікаво прокоментував знаний чернівецький фотограф і журналіст, учасник АТО Олександр Ткачук.

 

На думку Сашка, яку він висловив в соціальній мережі, теракт навмисно скоїли саме в День Соборності України.TkachukOldr-UNIAN

«Те що сьогодні відбулося, – це спецоперація інформаційно-психологічна. Це означає, що за допомогою інформації впливають на психіку людини і її сприйняття подій. Тепер аналіз: в останні дні відбулися жорсткі бої в Донецькому аеропорту, внаслідок чого терористам і російським військам вдалося захопити у полон кіборгів. Як їх вирішили використати? Якщо раніше полонених били, знущалися, допитували і обмінювали,то тепер у розрізі останніх подій вирішили використати більш ефективно. Впевнений, що без російських спецслужб не обійшлося. Так от терористи кіборгів полонили, після цього самі ж обстріляли тролейбус. Якшо є сумніви щодо цього, то теж наведу аргументи, район в якому це сталося знаходиться в глибокому тилу сєпарів, там боїв і обстрілів не відбувалося. Найближчі українські війська знаходяться за 15 км у Пісках. По отворах на тролейбусі і воронках в асфальті видно, що стріляли з міномета «Василек», який б’є максимум на 5 км, але точно не на 15 (youtube.com/watch?v=BJcDY1wij8Q). Цьому є два символічні, але й пов’язані аргументи. Перший – сьогодні День Соборності України, а ворог взяв за звичку до важливих українських свят робити жахливі теракти.

***

Друге – хотіли якось провести аналогію із Волновахою. Так от задача полягала в тому, щоб дегуманізувати українських воїнів і зробити з них нелюдів, а по-друге – гуманізувати себе, тобто прикинутися добрими, чесними і справедливими. Перше зробили чітко: полон – обстріл тролейбуса – кіборгів виводять до натовпу – до місця обстріляного тролейбуса. Який би ти не був свідомий і адекватний, але спрацьовують асоціації і емоції «зривають дах». Тому люди хотіли зробити самосуд. З приводу другого олюднення себе дивіться це (youtube.com/watch?v=orYtt4LYG00) Наші канали, звісно, цього не покажуть. Але все це для чого? Для місцевого населення на окупованих територіях і для російського населення. Звичайно, і нам хочеться в це повірити, але ВКЛЮЧІТЬ МІЗКИ! Ворог в час війни завжди обманює і маніпулює. ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ

***

Про жахливий теракт в Донецьку 22 січня 2015 р.

У Донецьку снаряд потрапив у зупинку пасажирського транспорту, є жертви.
Про це повідомляє ОстроВ.

За попередніми даними, 13 людей загинули, десятки поранені. Сталося це о 9 ранку в Ленінському районі на зупинці Боссе.

У сусідніх будинках повилітали вікна, стверджують очевидці.
Як повідомляють свідки інциденту було кілька залпів, що характерно для 82-мм автоматичного міномета 2Б9 «Волошка», відзначає видання з посиланням на ресурс InfoResist.

За попередніми даними, обстріл вівся з так званого «мандруючого міномета» встановленого на автотранспорті, таку техніку з літа використовують проросійські бойовики, для обстрілу позицій ВСУ з житлових районів і швидкої зміни позицій.

Судячи з фото з місця події, загинули не тільки люди, що знаходилися на зупинці і в тролейбусі, але і ті, хто знаходився на протилежній стороні дороги.

Російські ЗМІ підтверджують, що обстріл запровадився з міномета, який розташований в мікроавтобусі, тобто з території контрольованої бойовиками.

У той же час, «Донецька міськадміністрація» повідомляє, що при обстрілі “в районі Боссе пошкоджено трамвай №3, поранена жінка-водій”, а в результаті “прямого попадання” в 17 тролейбус “загинули 7 осіб”, а також від обстрілу автобуса №37 є загиблі і поранені.

УНІАН

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ