Чернівецькі учасники АТО отримали по 500 грн. адресної допомоги

1
991
Фото: bukinfo.com.ua
Загрузка...

У рамках програми «Захист» 29 учасників АТО та членів їх родин отримали адресну матеріальну допомогу у розмірі 500 грн. кожному.

 

Громада Чернівців готова прийняти у комунальну власність залізничну лікарню, а Міністерству юстиції пропонують включити міське БТІ в пілотний проект запровадження нової системи  реєстрації в Україні. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

 

Учасники АТО у Чернівцях  отримують адресну допомогу

29 учасників АТО та членів їх родин  в рамках міської програми «Захист» отримали адресну матеріальну допомогу у розмірі 500 грн. кожному.

Загалом, адресну матеріальну  допомогу у Чернівцях вже  отримали  222 учасника АТО та членів їх родин на суму 115  тисяч гривень.

50 поранених у зоні АТО отримали допомогу на лікування у сумі 75 тисяч гривень. Дев’ять родин загиблих в зоні АТО отримали по 100 тисяч гривень одноразової допомоги.

Окрім того, за рахунок  коштів цільового фонду  соціально-економічного  розвитку міста  надається допомога членам родин військовослужбовців, які потребують лікування, оздоровлення.  Так, сьогодні рішенням виконавчого комітету три тисячі гривень виділено на лікування дитини загиблого в зоні АТО волонтера.

 

Громада Чернівців готова прийняти у власність залізничну лікарню

Згоду на прийняття у комунальну власність територіальної громади  майнового комплексу вузлової клінічної лікарні станції Чернівці  Львівської залізниці надала остання сесія Чернівецької міської ради.

Майновий  комплекс вузлової клінічної лікарні  буде використовуватись за призначення і не підлягає відчуженню в приватну власність.

 

Міністерству юстиції пропонують включити міське БТІ в пілотний проект

Міністру юстиції України Павлу Петренку сесія Чернівецької  міської ради  пропонує включити  Чернівецьке  міське комунальне  бюро технічної інвентаризації у число  підприємств, які  братимуть участь у пілотному проекті  запровадження нової системи  реєстрації в Україні.

У зв’язку з ліквідацією Державної  реєстраційної служби Міністерство юстиції України готує до запуску у кількох областях пілотний проект з передачі функцій  надання реєстраційних  послуг на місцях.

Чернівецьке міське бюро технічної інвентаризації  вже брало дійову участь у впровадженні нової системи реєстрації прав власності на території України у 2002 році.  Зокрема, чернівецьке  БТІ  разом із  аналогічними структурами Запоріжжя та Дніпропетровська проводило тестування електронної системи Міністерства юстиції «Реєстр прав  власності на нерухоме майно».  Враховуючи  зазначений досвід, а також збережений кадровий потенціал, наявні виробничі площі, зручне розміщення підприємства в центральній частині  Чернівців, Міністерству юстиції України пропонують Чернівецьке  міське комунальне бюро  технічної інвентаризації  включити до числа підприємств, які братимуть участь  у пілотному проекті запровадження  нової системи реєстрації в Україні.

 fakty.cv.ua

Акція: Дітям учасників АТО – пільгове плавання, безкоштовне катання на ковзанах і т.д.

Загрузка...

1 коментар

  1. І не соромно давати Героям по 500 гривень?! Хай би депутати собі такі великі винагороди виписували. Учасникам АТО квартири треба давати, а не по 500 гриваків…
    І після цього ви хочете щоби хлопці йшли добровольцями? Хай влада воює за такі гроші

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ