Тимошенко на 100-річчі «Буковинського віча» буде у Чернівцях

1
387
Юлія Тимошенко і зірковий буковинський бігун, кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко
Загрузка...

Лідер ВО «Батьківщина», майбутній кандидат на посаду президента України Юлія Тимошенко відвідає Чернівці з 2 до 4 листопада 2018 року і візьме активну участь у святкуванні 100-річчя «Буковинського віча».

Про це повідомляє редактор газети «Час» Петро Кобевко, посилаючись на джерела «яким ми довіряємо».

«Ця дата буде добрим приводом для початку виборчої кампанії Юлії Тимошенко та її партії.

Голова обкому та голова облради Іван Мунтян робить все для того, аби створити комфортні умови перебування лідери БЮТу на Буковині. Підготовка візиту кипить у всіх селах та містах Буковини.

Мобілізуються партійні сили та осередки. Невигідних осіб, небажаних політиків, активістів та журналістів будуть обмежувати у доступі до лідерки ВО “Батьківщина”.

Таким чином Іван Мунтян зробить все для того, аби Юлія Тимошенко у майбутньому його вписала у прохідний список партії на виборах до ВР України. Бо інакше він не спроможний виграти будь-який мажоритарний округ на території Буковини. Буковинці не довіряють Іванові за те, що він уже не раз їх обманював; за те, що проводив різні афери з землею; за приватизацію його сім`єю пекарень у Кіцмані, Чернівцях та інших населених пунктах Буковини.

Через Івана Мунтяна ця недовіра падає й на Юлію Тимошенко та на БЮТ.

Аби якось залагодити всі недоліки, голова облради Іван Мунтян взявся за активні пошуки своєї однопартійки, голови фракції ВО “Батьківщина” в обласній раді Альони Гливки, яка уже півроку не з`являється на засідання облради та на роботу в комісіях.

Подейкують, що голова фракції живе за кордоном. Аби створити видимість благополуччя в очах Юлії Тимошенко Іванові Мунтяну таки доведеться розшукати Альону Гливку і повернути її до обласної ради та керівництва фракціє. Інакше він матиме негарний вигляд. І Юля Володимирівна може висварити за погану роботу з кадрами», – пише Петро Кобевко на своїй сторінці у Facebook.

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ