Кримінальну справу Забродський – Ківа хтось чомусь «прискорює»

0
414
Загрузка...

Ця справа тягнулась з жовтня 2017 року, коли мав місце конфлікт між знаним чернівецьким журналістом і громадським діячем Василем Забродським та радником міністра внутрішніх справ Іллею Ківою.

Реагувати на заяву Василя Забродського тоді «не поспішали», тож він звернувся до суду, рішенням якого у серпні 2018 року відкрили кримінальне провадження. Але й це не прискорило розслідування. І ось тепер, як зазначає Василь Іванович, за якихось невідомих обставин, справа почала рухатись «семимильними кроками»:

«Що відбувається?
Мене визнали ПОТЕРПІЛИМ в кримінальному провадженні.
Але все з початку.
Ще в 17.10.17 в Києві, одразу після мітингу Саакашвілі, я мав інцидент з Ківою. Голова Соцпартії, якого Аваков вже давно проштовхує у велику політику намагався перешкоджати моїй професійній журналістській діяльності, при цьому погрожуючи.
Тому одразу після повернення додому, я звернувся в правоохоронні органи із відповідною заявою за захистом своїх прав. Але підлеглі Авакова проігнорували ЗАКОН. І навіть повторне звернення, аж через дев‘ять місяців не призвело до якогось законного результату. Тоді я змушений був звернутись до суду, і вже лише за рішенням суду в СЕРПНІ 2018 року було відкрито кримінальне провадження. Правда по статті «хуліганство». І далі знову чотири місяці ігнорування закону з боку правоохоронців – і жодних слідчих дій.
І ось зараз, за якихось невідомих мені обставин, справа почала рухатись «семимильними кроками» до свого завершення.
Чому підлеглі Авакова АЖ через рік і три місяці почали здійснювати якісь слідчі дії? Хто дав команду?
Потім я згадав, що Ківа оголошував про своє балотування в Президенти, і зробив висновок. Або справу терміново «закривають», щоб в Кандидат в Президенти Ківа не був фігурантом провадження за «хуліганку», або навпаки, цю справу подаватимуть як переслідування «опозиціонера» Ківи.
PS. Найцікавіше те, що я погоджуюсь із більшою частиною того, що проголошує Ківа. Його позиція мені імпонувала б, якби я не знав, що Ківа – лише маріонетка в руках Авакова».

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ