Зеленський реально може стати Президентом України? (опитування)

0
1882
Загрузка...

Популярний шоумен і телеведучий Володимир Зеленський за підсумками соціологічного опитування вже другий у рейтингу потенційних кандидатів у Президенти України.

За результатами результатами опитування «Моніторинг електоральних настроїв українців», яке провела Соціологічна група «Рейтинг» 10-18.09.2018 р., якби президентські вибори відбулись тепер, найбільше респондентів готові підтримати Юлію Тимошенко – 13,2%, далі розташувались Володимир Зеленський – 7,8%, Петро Порошенко – 6,8, Анатолій Гриценко – 6,6, Юрій Бойко – 5,7, Вадим Рабинович – 5,4, Олег Ляшко – 5,2, Святослав Вакарчук – 5,0…

А за кого проголосували би ви на президентських виборах?

Потенційні фаворити на виборах Президента України 2019

Результати

Loading ... Loading ...

***

Не секрет, що деякі сприймають кандидатуру Зеленського, як кажуть, «по приколу». І дарма. Адже насправді Володимир Зеленський, попри комічні ролі на сцені і в кіно, насправді дуже навіть ерудована, розумна, «глибока» людина і цікава особистість. Він володіє багатьма якостями (порядність, чесність, принциповість тощо), які цілком дозволяють успішно працювати і на серйозних посадах, а не лише у шоу-бізнесі.

Звісно, опоненти (або їх представники) поширюють тезу, що, мовляв, комік, артист не може управляти країною. Але… Радіоведучий і актор Рональд Рейган зміг управляти найпотужнішою державою в світі США аж два терміни (1981-89 рр.), так що…

***

Ширші результати опитування Центру Разумкова можна подивитися тут:

***

***

Біографічні дані

Зеленський Володимир Олександрович

Народився 25.01.1978 р. у м. Кривий Ріг (Дніпропетровська обл.).

Юридичну освіту здобув у Криворізькому економічному інституті Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. За фахом ніколи не працював, якщо не враховувати двох місяців практики.

КВК
У студентські роки захопився КВК, створив театр мініатюр «Беспризорник». У цей же час Володимира Зеленського запросили в легендарну криворізьку команду КВК «Запоріжжя—Кривий Ріг—Транзит». Незабаром Зеленський став не тільки танцювати в команді, а й виконувати ролі. Одночасно з Володимиром у команду прийшли майбутні актори «Студії Квартал-95»: Денис Манжосов, Юрій Крапов, Олександр Пікалов. Трохи пізніше була створена команда «Збірна Кривого Рогу», а у 1997 році з’явилась команда «95-й квартал», одна з найяскравіших в історії КВК. Володимир Зеленський став у ній не тільки капітаном і актором, а й автором більшості номерів. З 1999 по 2003 рік «95-й квартал» виступає у Вищій лізі КВК, учасники команди практично живуть у Москві і постійно гастролюють по СНД. В. Зеленський пише не тільки жарти для команди, а й сценарії для корпоративних свят, телепередач, концертів тощо. У 2003 році відбувається конфлікт «95-го кварталу» з компанією Амік. Володимиру Зеленському пропонують залишитися в КВК, але без команди — як автор і редактор. Зеленський відмовляється і залишає КВК.

Скориставшись довгоочікуваною, хоч і вимушеною відпусткою, одружується з авторкою команди Оленою Кияшко, з якою зустрічався понад 7 років. У 2004 році на світ з’являється донька Саша, а в 2013 році — син Кирило.

«Студія Квартал-95»
Наприкінці 2003 року телеканал 1+1 пропонує «95-му кварталу» зробити серію концертів, що складаються з найкращих номерів команди. У 2004 році команда починає готувати свій найвідоміший проект, одночасно підробляючи в різних телепередачах. Володимир веде кулінарне шоу «Містер Кук». Всі доходи вкладаються у спільний проект, і в 2005 році на телеканалі «Інтер» стартує телешоу «Вечірній квартал», ідеологом, автором, режисером і провідним актором якого є Володимир Зеленський. Шоу швидко набрало популярність, і незабаром за рейтингами серед української аудиторії випередило КВН і «Comedy Club». Критики відносять «Вечірній квартал» до політичного кабаре — одного з традиційних театральних жанрів, характерного радше для Європи.

Згодом, команда «95-й квартал» переростає у «Студію Квартал-95», власниками якої є Володимир Зеленський, Борис Шефір і Сергій Шефір. Студія випускає декілька проектів («Вечірній квартал», «Бійцівський клуб», «Україно, вставай»), пише сценарії для телепередач («Пісня року», «Полундра»), мюзиклів («За двома зайцями», «Три мушкетери», «Дуже новорічне кіно, або ніч у музеї»), фільмів, корпоративів.
Вивчення української мови
До 2017 року Володимир Зеленський не виконував ролей українською мовою, оскільки нею він володів дуже поверхово. Однак, у 2017 під-час інтерв’ю телеканалу «1+1» Зеленський зізнався, що на початку 2017 року почав вчити українську мову з репетитором. Першою роллю Зеленського в повнометражному фільмі, де він буде розмовляти українською, має стати головна роль у кінокомедії «Я, Ти, Він, Вона» (робоча назва «Він і вона»; 2019), де Зеленський буде також і режисером.
Нагороди
2013 — Телетріумф в номінації «Ведучий/ведуча розважальної програми», «Вечірній Квартал»
2013 — Телетріумф у складі продюсерської групи скетчкому «Сказочная Русь» в номінації «Продюсер (продюсерська група) телевізійної програми»
2013 — Телетріумф у складі сценарної групи розважальної програми «Вечірній Квартал» в номінації «Сценарист (сценарна група) телевізійної програми»
2012 — Телетріумф разом з Валерієм Жидковим у номінації «Ведучий/ведуча розважальної програми», «Вечірній Київ»
2012 — Телетріумф у складі сценарної групи розважальної програми «Вечірній Квартал» у номінації «Сценарист (сценарна група) телевізійної програми»
2010 — Телетріумф у номінації «Сценарист телепрограми»
2010 — Телетріумф у складі продюсерської групи фільму «Свати» в номінації «Продюсер (продюсерська група) телевізійного фільму/серіалу»

Скандали
Контроверсійні вислови на музичному фестивалі у Юрмалі (2016)
Виступ актора та художнього керівника Студії «Квартал-95» Володимира Зеленського в латвійській Юрмалі під час фестивалю перед в основному російською публікою з пародійним номером на нинішнього Президента Петра Порошенка, екс-Президента Віктора Януковича та мера Києва Віталія Кличка викликав різку критику в Україні. У ньому він назвав Україну «жебраком», а також «актрисою німецького фільму для дорослих», яка «готова прийняти будь-яку кількість з будь-якого боку». Віталій Портников висловив думку, що «Зеленський — породження сучасного вітчизняного „почуття гумору“, низькопробного, позбавленого смаку, міщанського та обмеженого». До цього студія подавала в Держкіно заявку на підтримку своїх проектів у розмірі 50 млн. ₴, з яких 15 млн. ₴ на повнометражний фільм за мотивами телесеріалу «Слуга народу». Після скандалу Володимир Зеленський повідомив про відмову від пітчингу

Звинувачення в анти-ЛГБТ висловлюваннях (2017)
У січні 2018 року студію «95 Квартал» звинуватили в гомофобії, через один з гумористичних номерів студії на їхньому новорічному концерті, де висміювалися секс-меншини. Образливий номер показали в новорічному випуску «Вечірнього Кварталу», який вийшов в ефірі «1+1» 31 грудня 2017 року. Це викликало скандал та обурення в українському суспільстві. Згодом студія вилучила відео жарту з публічного доступу та висловила публічне вибачення представникам секс-меншин за цей жарт, зазначивши що творці «не мали на меті когось образити».
Використані дані uk.wikipedia.org.

***

Відео: Зіркові зустрічі (Володимир Зеленський про спорт, політику і не лише)

***

***

***

Серіал «Слуга народу 2» (відео)

***

Серіал «Слуга народу» (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ