Як директор ТВА «обламав» Забродського, але трохи «недообламав»

0
807
Загрузка...

Увесь місцевий «політбомонд» час від часу читає закиди журналіста і колишнього співласника телекомпанії ТВА Василя Забродського нардепу Максиму Бурбаку про несплату боргів ТВА перед ним, як колишнім директором.

Кажуть, Максим Юрійович навіть прес-конференції не проводить, щоби Василь Іванович при журналістах його не запитував про заборгованість.

Днями теперішній директор ТВА Вадим Пелех опублікував у Фейсбуці документ, який за його словами, нібито нівелює вимоги Забродського щодо наявності заборгованості. Нарешті, «обламали» екс-директора ТВА і «спіймали на брехні»?

За коментарем про ситуацію ми звернулись до самого Василя Забродського. Саме його відповідь і публікуємо, дещо скорегувавши (прибравши занадто емоційні вислови). Бо ж, як відомо, Василь Іванович не особливо стримується, згадуючи Бурбака і його підлеглих.

«Я заблокований на сторінці Пелеха, і на сторінках майже всієї їх епідерсії, тому не знав про такий пост Пелеха. Що можу сказати? Перепрошую, але Пелех або дебіл, або ним прикидується. Документ опублікований на його сторінці ЖОДНОГО стосунку до ІСНУЮЧИх рішень суду про їх заборгованість не має. Він стосується лише моїх намагань у законний спосіб отримати від телекомпанії, вкраденої в мене, гроші, які це підприємство заборгувало мені. Мені важко пояснювати тонкощі юриспруденції тим, хто далекий від права, але ситуація склалась наступним чином. Існує перше рішення суду, за яким підприємство заборгувало мені майже 77 тисяч гривень. Це рішення суду не виконується вже 5 років. І в законний спосіб його виконати, при цій владі, неможливо. Тому, що ВИКОНАВЧА СЛУЖБА працює під керівництвом ще одного епідерсійного міністра Юстиції Павла Петренка. І коли я звертаюсь до Виконавчої служби з Виконавчим листом, то вони роблять все можливе, щоб процесуально унеможливити виконання рішення суду. Ці «змагання» з Виконавчою службою тривають вже 5 років. Я вже отримав 5 тисяч гривень «моральної шкоди» від держави за «бездіяльність» Виконавчої служби. Ще один позов, знову до Виконавчої служби в особі ДЕРЖАВИ, ще на 3 тисячі євро, знаходиться в Євросуді, і за словами мого адвоката, їх я теж отримаю. Крім того, вже є наступне рішення суду про нарахування «інфляційних» на загальну суму заборгованості. І уся загальна заборгованість ТОВ ЧАКТ «ТВА» мені, на сьогоднішній день, за ДІЮЧИМИ РІШЕННЯМИ судів вже складає майже 112 тисяч гривень. Повторюю, рішення суду просто не виконуються і сума заборгованості зростає, і буде зростати допоки існуватиме це підприємство. Я знаю, що отримати цю заборгованість я не маю жодних шансів, так як ми живемо не в правовій державі. Я знаю що ця епідерсія і далі використовуватиме владу, щоб не розраховуватися з боргами. Але якщо Бурбаку приємно, коли його називають баригою, скупником краденого, та ще й боржником, то хай так і буде. А гроші, гроші будуть. Не сьогодні, то завтра. Не вічно ж ця епідерсія у влади буде. Прийде час з усіма розрахуємось.
Можу додати, що цю інформацію не надрукують ЗМІ, які обслуговують епідерсію. Ні Молбук, ні Букньюз, ні інші дотичні до Бурбака так звані «незалежні». Бо ПРАВДИ бояться».

До цієї відповіді додаємо (нижче) деякі «речдокази». І, звісно, залишаємо право за Вадимом Пелехом (або іншими представниками ТВА) надати для розміщення на fakty.cv.ua свої коментарі на цю тему, пояснивши, ясна річ, що «не так» (і чому) у коментарі Василя Забродського. Лише без «політичних пояснень», а більше фактажно-юридично;) Попутно можна, звичайно, і «віддати за епідерсію», але так само в межах літературності;)

***

Забродський відсудив у ТВА (Бурбака) ще +34 тисячі

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ