Телеведуча: На виборах у Януковича були б всі шанси, не кажучи про Кучму…

0
161
Загрузка...

Терплячий же український народ… Аж занадто, напевно. Як лиш не знущаються «моральні уроди» з владної верхівки над Україною та громадянами цієї потенційно дуже потужної держави, що тепер навіть «затяті революціонери», які боролись проти «президента-втікача» Віктора Януковича і його режиму, тепер визнають, що «теперішні» навіть на його фоні виглядають надто негативно…

«Що повинна думати пересічна людина, дізнавшись, що НАЗК не перевіряє декларації депутатів без допомоги старших товаришів з Банкової?

Що повинна думати пересічна людина, почувши, як директор НАБУ с упоєнієм переказує прослушку бабських теревенів коханок фігурантів розслідувань?

Що повинна думати про країну і ситуацію в ній пересічна людина, знаючи про плівки Оніщенка? Про дерибан владних кланів на оборонних замовленнях. Про Роттердами-плюс. Про возню з бурштином, піском і тд.

Всі разом вони перетворили управління державою в таку клоунаду, що якби Янукович зараз виставився на виборах, то в нього були б всі шанси нормально набрати голосів. Не кажучи про Кучму», – написала на своїй сторінці у Facebook популярна телеведуча Тетяна Даниленко, яка у березні 2017 р., після 13 років роботи на 5 каналі (Петра Порошенка), перейшла на телеканал ZIK.

Що ще треба зробити «теперішнім», щоби народ і їм дав «колективного копняка»?.. Здавалось би, гірше нікуди (враховуючи вже й війну-АТО, на якій цинічно роблять бізнес), а народ все терпить…

Тут можна згадати анекдот радянських часів:
«На собрании секретарь обкома сообщает: “За истекший период в связи с внезапным падежом крупного рогатого скота потребление сливочного масла на душу населения снизилось на 100 процентов”. Вопрос из зала: “Ну, и как народ?” Докладчик: “Нормально. Отнеслись с пониманием. (Продолжает.) В связи с ремонтом ТЭЦ вода поступает к населению раз в квартал”. Голос из зала: “И как народ?” Докладчик: “С пониманием. В связи с пожаром на элеваторе хлебобулочные изделия в магазины не завозились”. И далее, предвидя очередной вопрос: “Но люди наши сознательные. И на этот раз поняли все правильно”. Голос из зала (участливо): “Иван Иваныч! А вы их дустом не пробовали?”»

***

І ще один анекдот в тему:

Зустрічаються президенти США, Франції та України. Спілкуютсья про життя-буття в своїх країнах.

Дональд Трамп каже:
– У нас зарплата у простих громадян в середньому десь 5 000 доларів в місяць. На податки, проживання йде десь 3500. Куди вони дівають ще 1500, – фіг його знає.

Еммануель Макрон:
– У наших простих громадян зарплата в середньому десь 4 000 євро в місяць. На податки, проживання йде десь 3000. Куди вони дівають ще 1000, – без поняття.

Петро Порошенко:
– А у нас прості громадяни отримують на руки в місяць в середньому десь 3000 грн. На виживання треба бодай зо 8000 мати в місяць. Звідки вони беруть ще 5000, – не можу зрозуміти…

***

Яневський про еміграцію українців: Якщо дебільне українське керівництво не здатне…

***

Тетяна Даниленко, яка відзначається в т.ч. гострими і влучними постами у Facebook, народилась 30 жовтня 1983 року в Житомирі в родині письменника Володимира Даниленка та вчительки української мови.
З 16 років почала писати в «Українське слово».
2001 року переїхала з родиною до Києва і вступила до Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка
2002 року, навчаючись на другому курсі Інституту журналістики, стала кореспонденткою програми «Вікна-столиця» на телеканалі СТБ, де пропрацювала до 2004 року
З 2004 до 2006 року працювала кореспондентом на «5 каналі».
2006 року закінчила Інститут журналістики[3]. З 2006 року — ведуча «Часу новин» на «5 каналі», а з 2009 — ведуча «Часу: підсумки.
10 квітня 2008 року народила доньку Христину (батько — Владислав Каськів, з яким Тетяна зустрічалася з 2007 до 2008 року).

З 23 по 25 серпня 2011 року разом з Павлом Кужеєвим проводила телемарафон «Українська незалежність» на «5 каналі», присвячений 20-й річниці незалежності України, що тривав рівно 52 години (дані uk.wikipedia.org).

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ