Слідчого у справі щодо загибелі Кузьми змінили. Готують нову версію суспільству?..

1
953
Загрузка...

Громадський діяч і незалежний журналіст Роман Реведжук, який спілкувався із свідком аварії, звертає увагу читачів fakty.cv.ua на те, що навколо розслідування фатального для зіркового співака Кузьми «Скрябіна» ДТП продовжуються незрозумілі речі…

 

«Щодо «цікавинок» – слідчого у цій справі змінили. Офіційно заявили – слідчий І.Тарнапович усунутий через хворобу. Співпадіння? Він справді розслідував справу, і хотів довести її до кінця. Хотіли його “провідати”, подзвонили…та він змінив номер, а його нових контактів нам не дали. Чи живий він ще? Новий слідчий висунув версію, що Любченко їхала на задньому сидінні авто, тому не бачила як все сталось. Така версія суперечить показам офіційного свідка. Забрехались?», – зазначає Роман Реведжук.

А ось цікавий матеріал spicykyiv.com.ua на цю тему:

 

Як іде розслідування вбивства Кузьмияку ж версію готують суспільству?!

На 86 км траси “Кривий Ріг — Кіровоград” 02.02.15 відбулося зіткнення позашляховика Toyota Sequoia, заKuzjma-avaria-materail-150506-spicykyiv-com-ua-1 кермом якого знаходився Кузьма, та молоковоза ГАЗ-53. Від отриманих травм Андрій Кузьменко загинув на місці. Він повертався з Кривого Рогу, де напередодні його гурт зіграв концерт. За офіційно оприлюдненими даними машина співака їхала на швидкості 160 км на годину, зіткнення було спричинене тим, що, наче, Кузьменко на повороті не справився з управлінням.

Оскільки розбіжності у офіційній справі помітні неозброєним оком – наші журналісти детально досліджують місце аварії.  Перше, що зробили там – спробували увійти в поворот зі швидкістю 40, 60 та 80 км на годину. На 80-ти машину просто зносило з дороги, при чому набагато раніше, ніж є місце ДТП.  Звідси простий висновок – “Sequoia” не могла їхати на великій швидкості, якщо пройшла цей поворот.

Якщо ж розглядати версію, що Кузьма виїхав на зустрічну, бо хотів об’їхати ями – вони одразу на повороті, до місця аварії ще є достатньо часу зайняти свою смугу. Там дорога нормальна.

Молоковоз, у який в’їхав Кузьма, не побачити було нереально. Велику жовто-синю вантажівку там видно здалека – поворот відкритий.

Дивує і відсутність гальмівного шляху на місці аварії: його не залишила ні машина Кузьми, ні молоковоз. Слідча група це підтвердила.Навіть якщо припустити, що в той день дорога була слизькою, то незрозуміло чому Кузьма не об’їхав зустрічну машину – місця для маневру там було більше, ніж досить. І чому молоковоз не прийняв вправо. Очевидно, це свідчить, що була якась перешкода, яку він не міг об’їхати.

Версія із впливом алкоголю чи наркотиків одразу відпадають, це виключено: Кузьма практично не пив, а навіть коли гуляв у ресторані  – залишав машину і їхав на таксі. Слідство підтвердило – слідів алкоголю чи інших речовин у його крові не виявлено.

Також вдалось поспілкуватись зі свідком та очевидцем аварії. Їх свідчення дуже суперечливі, і часто протирічать одне одному. Обидва стверджують, що першими прибули на місце ДТП, і при цьому не бачили одне одного. Дивно, правда?

Щодо цікавинок – слідчого у цій справі змінили. Офіційно заявили – слідчий І.Тарнапович усунутий через хворобу. Співпадіння? Він справді розслідував справу, і хотів довести її до кінця. Хотіли його “провідати”, подзвонили…та він змінив номер, а його нових контактів нам не дали. Чи живий він ще? Новий слідчий висунув версію, що Любченко їхала на задньому сидінні авто, тому не бачила як все сталось. Така версія суперечить показам офіційного свідка. Забрехались?

Наразі слідство продовжується. Озвучуються різні версії, нерідко фантастичні.

А “Київ з Перцем” і далі буде розслідувати дивну загибель співака. Сподіваємось, правоохоронні органи також хочуть правдиво дослідити обставини загибелі кумира народу.

Далі буде…

Свідок аварії: смерть Кузьми – не випадковість (відео)

Активіст: ДТП з Москалем схожа на аварії, в яких загинули Чорновол і Кузьма

Кузьма Скрябін до Порошенка і Ко: За скільки ви продали Україну?

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ