Нардепи «потягнули» на Буковину ще 30,7 мільйонів

0
146
Фото: karpatskijobjektiv.com
Загрузка...

Завдяки перевиконанню державного бюджету в першому півріччі 2017 р. і, відповідно, можливості виділити додаткові субвенції регіонам, «перепало» і Чернівецька область «трохи мільйонів» на добрі справи – з ініціативи місцевих народних депутатів;)

Розпорядженням №310-р КАбінет міністрів передбачив субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам Чернівецької області у сумі 30,7 млн грн. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник фракції БПП «Солідарність» у Чернівецькій міській раді Василь Максимюк, уточнивши про ті складові цієї субвенції, які передбачені за пропозиціями «солідарників» та ініціативи чернівецького нардепа від цієї політичної сили Владислава Севрюкова. Мова про «…В тому числі більш ніж 2 мільйони 600 тисяч гривень виділено на ремонт Театральної площі у Чернівцях, буде проведено капітальний ремонт санітарних кімнат та закуплено обладнання на понад 1 мільйон 300 тисяч гривень у Чернівецькій міській клінічній лікарні №3, буде побудовано багатофункціональний спортивний майданчик з штучною травою в Чернівецькій гімназії № 1.
А ще майже 5 мільйонів гривень завдяки зусиллям народного депутата від нашої партії виділено на придбання двох мультифункціональних комунальних всесезонних машин…».

Ось повний текст посту Василя Максимюка:

«Наш внесок у розбудову Чернівців
Закінчилася чергова сесія Чернівецької міської ради. Завдяки розумінню колег з інших фракцій вдалося прийняти корисні для міста та важливі рішення. З ініціативи народного депутата України, члена фракції БПП “Солідарність” у парламенті Владислава СЕВРЮКОВА наші спільні пропозиції було прийнято Кабінетом міністрів України. Кабмін розпорядженням №310-р передбачив субвенцію з держбюджету місцевим бюджетам Чернівецької області у сумі 30,7 млн грн. В тому числі більш ніж 2 мільйони 600 тисяч гривень виділено на ремонт Театральної площі у Чернівцях, буде проведено капітальний ремонт санітарних кімнат та закуплено обладнання на понад 1 мільйон 300 тисяч гривень у Чернівецькій міській клінічній лікарні №3, буде побудовано багатофункціональний спортивний майданчик з штучною травою в Чернівецькій гімназії № 1.
А ще майже 5 мільйонів гривень завдяки зусиллям народного депутата від нашої партії виділено на придбання двох мультифункціональних комунальних всесезонних машин. Днями буде проведено тендер на придбання цих пристроїв. Ці машини є сучасними, надійними, універсальними, дозволяють бути використаними і взимку, і влітку, мають можливості використовувати різноманітне навісне устаткування. Наші вулиці стануть чистішими.
Щиро вдячний всім, хто підтримав це рішення. Тепер справа за виконавцями.
Ми вже детально обговорили яким чином буде здійснено контроль за використанням цих коштів, що потрібно для цього здійснити разом з виконавчими органами міської ради
».

fakty.cv.ua

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ