Петиція за зміну начальника Чернівецького тролейбусного управління

0
161
Загрузка...

Критичний або навіть катастрофічний стан справ у Чернівецькому тролейбусному управлінні та проблеми в середині колективу, про які деякі працівники депо (і теперішні, і колишні) говорять навіть публічно, наштовхують на думки про неминучі кардинальні кадрові зміни у керівному складі, якщо бажати реально розібратися із станом справ у цьому комунальному підприємстві і дати йому «нове дихання».

 

Власне, мер Чернівців Олексій Каспрук сам під час сесії, на якій відбувся резонансний виступ водія ЧТУ, висловив готовність змінити директора тролейбусного управління і навіть запропонував цю посаду депутату Богдану Ковалюку (голова бюджетної комісії) – мовляв, покажіть на практиці, що здатні розібратися з проблемами цього комунального підприємства і поставити його на шлях виходу з кризи.

Богдан Ковалюк. Фото: samopomich.ua

Богдан Ковалюк відповідну заяву написав. Але міський голова чомусь перебуває «на паузі».

Недавно організували в ЧТУ «день відкритих дверей» – зустріч колективу з депутатами, журналістами та іншими зацікавленими. І результати цієї зустрічі ніби теж «стримують» мера від рішучих кадрових кроків. Мовляв, колектив захищає теперішнього директора. Хоча далеко не всі «стоять горою» за чинного директора. Плюс слід врахувати, що працівникам, як стверджують джерела в депо, «вставили у вуха» інформацію, що нібито новий директор (якщо звільнять Івана Іванічека) масово буде звільняти працівників і т.п. І хоч таких планів той же Богдан Ковалюк й близько не озвучував, але «тролейбусників», особливо старшого віку,  вміло запущені відповідні чутки добряче налякали, і вони справді зустріли депутатів (чиїм представником є і потенційний новий директор) «в штики». Хоча вже в процесі спілкування, особливо коли поруч не було представників керівного складу ЧТУ, депутати успішно знаходили спільну мову з працівниками, і плюс-мінус навіть приходили до спільного знаменника щодо приблизного плану виходу з критичної ситуації, в якій перебуває ЧТУ…

Аби допомогти Олексію Каспруку наважитися на необхідні кадрові зміни, чернівчани почали збір підписів під петицією… на підтримку його ж пропозиції щодо зміни директора ЧТУ.

Проголосувати за цю петицію можна тут:

Призначити начальником КП ЧТУ Ковалюка Богдана Івановича

***

За начальником тролейбусного управління плаче тюрма вже 10 років (відео)

***

Все заради єврокредиту: люди на зупинках, а тролейбуси справними їдуть в депо

***

Водіям ЧТУ забороняють говорити позитив про тролейбуси б/у (відео)

***

Про ті «нюанси» єврокредиту на тролейбуси, про які не знаємо ми

***

Борці за єврокредит на тролейбуси пропонують «програму підтримки євробанку»

***

Єврокредит на тролейбуси – політичне рішення, проблему треба інакше вирішувати

***

Карімова відповіла про «сумнівні умови єврокредиту» на придбання тролейбусів

***

Кредит на тролейбуси: беремо 8 млн. євро – віддаємо 13,8 млн. євро… Вигідно?..

***

Чи доцільно Чернівцям брати 10-мільйонний єврокредит для Теплокомуненерго?..

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ