Підлеглий Каспрука публічно маніпулює (бреше) навколо трагедії в МКП «Реклама»

1
466
Рекламний щит МКП «Реклама» станом на кінець жовтня 2016 р.
Загрузка...

Після розгорнутої фактажної відповіді екс-керівника МКП «Реклама» Ігоря Воронича на некоректності з боку мера Чернівців Олексія Каспрука у публічну дискусію вступив теперішній «головний рекламіст» міста Тарас Унгурян. Але дуже невдало…

 

Керівник МКП «Реклама» Тарас Унгурян звернувся до Ігоря Воронича: «краще розкажіть громаді як загинув працівник мкп Реклама на вишці яка обслуговувала чужий щит. Та ви його звільнили заднім числом. Чекаю відповідь від вас???».

Але Унгурян, напевно, не дуже обізнаний про фактажну сторону тієї трагедії. Або, як кажуть, «чув дзвін, але не знає, де він». У підсумку хотів ніби «наїхати» (звичайні дії його та деяких інших керівників підрозділів міської влади щодо опозиційно налаштованих політиків, бізнесменів, громадських діячів), натомість Ігор Воронич розклав все по поличках і ще раз показав не лише сумнівну фаховість цього керівника, а й «низькопробні» людські якості:
«1. Дійсно, 28 травня 2013 року сталася трагедія. Під час опфарбування “чужого щита”, як висловились ви, загинув мій давній товариш, Валентин.
2. Прошу звернути увагу на дату: 28 травня. А я не працював на посаді директора з 15 квітня 2013 року і вам чудово відомий цей факт, а враховуючи навіть вашу “обізнаність”, то і відомо “чому”… Тому я звільнити Валентина “заднім” числом не мав жодної можливості.
3.Валентин був, до переїзду в Чернівці, колишнім працівником однієї із київських компаній, яка займається встановленням і обслуговуванням рекламних конструцій. Відповідно мав достатню кваліфікайцію і знання.
4. Роботу Валентин виконував у вільний від основної роботи час і буз використання ресурсів МКП “Реклама”
Згідно результатів проведеного відповідними органами розслідування встановлено, що трагедія сталася ВНАСЛІДОК НАЇЗДУ ВАНТАЖНОГО АВТОМОБІЛЯ НА АВТОВИШКУ ПРИ ВИКОНАННІ НЕЮ РОБІТ. Причина: не дотримання водієм вантажного автомобіля вимог ПДР. Вібдулися відповідні слідчі дії, відбулися відповідні судові засідання. Винесені відповідні вироки.
Ви, як керівник підприємства можете легко переконатися, що жодних проблем ця трагедія МКП “Реклама” не створила.
Але бачу, що бажання спробувати черговий раз дискредитувати мене у вас переважує здоровий глузд…
У “громади” є запитання по цьому факту? Розслідування потрібне?
І на останок! Тарасе! щира бажаю вам не пережити те, що пережив я у зв’язку з цією трагедію. Нехай Бог береже МКП “Рекламу” від таких подій.

Рекламний щит МКП «Реклама» станом на кінець жовтня 2016 р.
Рекламний щит МКП «Реклама» станом на кінець жовтня 2016 р.

І ще одне Тарасе!
Займіться роботою не за бюджетні кошти, а за зароблені. Приведіть до порядку “Чернівці Сьогодні”, підтримуйте її в належному стані, відновіть стенд “Конституція України” за рахунок коштів підприємства. Підтримуйте щити підприємства в належному технічному стані завжди і тоді подивимось на результати вашого керівництва».

Мер Олексій Каспрук поки що «відмовчується». Висловився некоректно по відношенню до Воронича – і «в кущі»?.. Або, можливо, готує грунтовну відповідь…

fakty.cv.ua

Нищівний удар по дивному «наїзду» мера на екс-керівника МКП «Реклама»

Мера підставляють чи він замовляє (підтримує) переслідування опонентів? (відео)

Для чого меру некоректності і наклепи проти депутатів?..

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ