Радника мера «дістали» дорожніми «розбірками» і вона відповіла некоректністю…

0
234
Володимир Бешлей та Ірина Карімова. Фото з мережі Facebook
Загрузка...

Незабаром після «гарячих розбірок» на позачерговій сесії міськради навколо вулиці Таджицької (Калічанка), яку мешканці просили заасфальтувати, а тамтешній депутат Володимир Бешлей знайшов привід не поспішати з цим, фігурантка цієї історії Ірина Карімова (радник мера) відповіла публічно.

 

На своїй сторінці у Facebook Ірина Карімова написала:beshley-karymova-arhiv

«Не є публічною людиною, уникаю таких заяв. Але,як то кажуть, дістали J. «Радник мера, користуючись посадою, вимагала заасфальтувати дорогу до свого будинку», «Радник мера вимагає заасфальтувати дорогу до свого дому, бо її вже не возять на службовому авто», – Бешлей», «Радниця мера, після того як її перестали возити на службовому авто, згадала, що в неї незаасфальтована вулиця». Це заголовки інформаційних ресурсів, які належать керівнику фракції «Рідне місто» у міській раді Василю Продану. Не маю жодних претензій до журналістів, кожен сам вибирає де працювати і яким чином заробляти собі на життя, у кожного своя життєва ситуація і кожен робить свідомий вибір.
У цій ситуації змушена вибачитися перед сусідами. Сподіваюся, що хоч світлом та газом депутати їм дозволять користуватися попри те,що на їх вулиці живе радник мера.
До відома чернівчан:
1) Радник мера не вимагає асфальтування вулиці Таджицької, не вимагають цього і мешканці вулиці. Це вимагає перевізник, який відмовляється виконувати рейс до кінцевої зупинки 42-го маршруту через поганий стан дороги. Саме з цієї зупинки зранку у дитсадки і школи їдуть діти і альтернативи у них немає. Ця зупинка зручна для сотень пенсіонерів, які тримають тут дачі та городи. І все це знає депутат Бешлей. Для вирішення потреби потрібно впорядкувати 300 метрів вулиці. Саме про це й говорив представник мешканців на сесії. Але депутати вирішили влаштувати йому допит, з якого це біса він вирішив депутатів повчити, які дороги ремонтувати і коли,хто йому таке нарадив. І це нічого, що у місті діє програма асфальтування гравійних доріг, де чітко визначено,що першочергово ремонтують дороги,де рухається громадський транспорт. Не відомо депутатам й те,що в угоді з перевізником міська влада зобов’язується забезпечити доступність доріг на маршруті. Саме тому перевізник і відмовляється виконувати зобов’язання за угодою. Ще раз звертаю увагу – мешканці просять не асфальтувати 300 м вулиці, а забезпечити такий стан дороги,щоб автобус міг доїхати до кінцевої зупинки або ж хоч доріжку вздовж дороги прокласти. Просять вже майже рік. І щоб роз’яснити свою позицію депутатам прислали свого представника на сесію.
2) Радник мера не має авто, не користується автобусом №42, може раз у місяць і то не завжди проходить цією дорогою. Будинок радника мера знаходиться на відстані метрів 400 від цієї дороги, про яку йдеться. І радник мера жодного разу в житті не користувався службовим авто у власних цілях. Про це знають сусіди радника мера, мешканці цього мікрорайону, які кожен ранок бачать радника мера на кінцевій зупинці тролейбусу №4. Справді, екс-секретар міської ради Ярослав Кушнірик кілька разів підвозив службовим авто радника мера до роботи. Можливо, депутати проїдуть повз колегу і не запропонують підвезти, депутат Бешлей таки не запропонує. Скільки разів це було депутат Бешлей може легко перевірити за допомогою відеокамер Ратуші і відеокамери телеканалу « Чернівецький промінь».
3) Радник мера за все життя безкоштовно від держави взяв лише можливість отримати середню та вищу освіту, два рази скористався послугами безкоштовної медицини – при своєму народженні та народжені сина. Більше у держави та міської громади нічого і ніколи не брала, ні квартир, ні земельних ділянок, нічого, хабарів нікому не давала, ніколи не лобіювала особистих інтересів, своїх рідних, друзів чи знайомих, не принижувалася і принижуватися не буду, у своїй професійній кваліфікації впевнена можу йти на будь-яку атестацію, конкурс. Служу державі та громаді, прислужуватися нікому не збираюся, ціную правду, честь та закон. І окремі нешановні депутати, коли починаєте звинувачувати чиновників у непрофесійності,зловживанні службовим становищем, перевищенні повноважень та в усіх інших земних гріхах, подивіться у свої декларації, а потім у гаражі, перегляньте, як успішно, ефективно працюють очолювані вами бізнеса, скільки вони сплатили податку на прибуток, яку зарплату ви виплачуєте своїм найманим робітникам, порахуйте, скільки грошей не дорахувалася громада, згадайте, скільки, коли і як ви нахапали міської землі, приміщень, понаставляли МАФів, повіджимали у інших підприємців майна, а потім вже вчіть інших.
4) Окремо Володі Бешлею. Таке як ти, не тоне, постійно спливає під різними модними брендами. Такими як ти, користуються люди у білих сорочках, бо комусь же треба виконувати брудну роботу, кидати г.. на вентилятор. Не маєш ти стержню, Володя, ні совісті, ні честі. Ні білі сорочки, ні мандати, ні посади від цього не рятують. Занадто багато самозакоханості,занадто високі амбіції, але занадто мало порядності і готовності жертвувати власним задля спільного. Дрібний кар’єрист у найгіршому розумінні цього слова з достатньо посередніми акторськими задатками, поверховими знаннями та готовністю йти на все задля слави, посади, грошей. Подумай про своє майбутнє! Правда і добро завжди перемагають всупереч таким, як ти і твої сьогоднішні господарі! Змінитися ніколи не пізно!
P.S. Для окремих депів, їх ботів, інформкілерів і сопартійців, які люблять потішатися в соцмережах та інформресурсах над моїм віком та зовнішністю. На здоров’я вам. На мене не діє.
Багато слів. Вибачте».

Ірину Карімову справді називають таким собі «сірим кардиналом», людиною, яка ніби має серйозний вплив на Олексія Каспрука та рішення мера. Останнім часом було немало розмов про «смотрящих» і т.п. Але наскільки це реалістично, складно сказати.

Як би там не було, але Ірина Ігорівна, наскільки відомо, справді живе скромно і якимись особливими привілеями і благами, пов’язаними з посадою радника міського голови, ніби не користується. І асфальтувати чи не асфальтувати цю вже «скандальну» вулицю Таджицьку, напевно, вирішувати треба незалежно від того, чи живе там радник мера або інші посадовці, а враховуючи реальну потребу та пріоритетність цих робіт порівняно з іншими об’єктами.

А ось для чого Карімова опустилась у своїй публічній відповіді до таких образ і некоректностей по відношенню до депутата Володимира Бешлея, – не дуже зрозуміло. Хіба не можна було обійтись без «нижче пояса»?..

fakty.cv.ua

***

Сесія міськради 24.11.16: «Дістало!» і «гарячі розбірки» за дороги і тарифи (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ