Вражаючий концерт від «сонячних діток» на Великодньому ярмарку 2016 (відео)

0
540
Загрузка...

Удруге у Чернівцях відбувся Великодній ярмарок Hand Made виробів особливих дітей – в оновленому дворику Чернівецької спеціальної загальноосвітньої школи №3.

 

Благодійний захід проходив під гаслом: «Все починається з добра». До Великоднього ярмарку долучилися як пересічні чернівчани, так і окремі високопосадовці, зокрема, голова обласної ради Іван Мунтян, директор з виробництва ТзОВ БФ «Чернівціжитлобуд» Володимир Мороз та інші. За допомогою останнього, тобто «Чернівціжитлобуду», був облаштований дворик Комунального закладу «Чернівецька спеціальна загальноосвітня школа №3».

Розпочався Великодній ярмарок з концертних номерів, які гостям презентували особливі діти – учні місцевої школи. Концерт не залишив байдужим нікого…

Номери ставила вчитель спецшколи №3 і інструктор нового фітнес-клубу «Силует» Катерина Абрамова, яка нещодавно прославилась участю у проекті «Одруження наосліп». Вона ж була ведучою дійства. До слова, під час заходу їй пропонували накинути куртку чи якийсь інший одяг, оскільки сильно похолодало було. Але Катерина категорично відмовилась, мовляв, дітки ж виступають в цю погоду в концертних костюмах, значить і вона буде в таких же умовах…

Після концерту розпочався самий ярмарок, тобто благодійна виставка-продаж виробів учнів спецшколи. Також благодійники з фітнес-клубу «Силует» (вул. Героїв Майдану, 29) представили солодкі смаколики, виручку з продажу яких передали організаторам ярмарку на благодійність.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Великодній ярмарок Hand Made виробів особливих дітей 20.04.2016

***

***

Психолог і фітнес-інструктор з Чернівців вийшла заміж «наосліп» (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ