На Ярмарку вакансій 2016 «знайшлися» телеканал «Чернівці» і… Гешко (відео, фото)

1
907
Загрузка...

У середу, 20.04.16, у Мармуровій залі Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича відбувся IV Ярмарок вакансій, організований Профспілковою організацією студентів ЧНУ та «Університетським центром кар`єри».

 

Після прес-конференції розпочалась безпосередньо практична частина заходу, під час якої студенти (і не лише) мали можливість поспілкуватися з роботодавцями, які презентували свої вакансії.

Серед гостей був і зірковий бігун Іван Гешко, який очолює в обласній раді Комісію з питань освіти, науки, культури, спорту та молодіжної політики. Коли він присів біля столику телеканалу «Чернівці», який представляла солістка шоу-групи «Вікторія» і ведуча погоди Вікторія Гатрич, хтось пожартував, що незабаром про погоду на каналі буде розповідати сам Гешко:) Звісно, все може бути, але…

А якщо серйозно, на Ярмарку вакансій ймовірність того, що студенти знайдуть постійну роботу або підробіток таки немала. До слова, якщо в першому Ярмарку взяли участь близько 15 роботодавців, то на четвертому – вже близько 60-ти.

«Надіємось, що перспектива працевлаштування студентів стане більш реальною, ніж була, і в цьому будуть великі плюси», – зазначила представниця Оргкомітету Ольга Левкун.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Ярмарок вакансій 20.04.2016, ЧНУ

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ