Моделі благодійно відвідали дитячу лікарню і запрошують на наступну акцію

2
303
Загрузка...

Після відвідин 26.04.16 гематологічного відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні, представниці модельного агентства «ШоуТайм» планують благодійно навідатися 28 квітня і до геріатричного пансіонату, і запрошують і інших приєднатися до цієї доброї справи.

 

Про благодійний візит до діток розповіла керівник модельного агентства «ШоуТайм» Ліна Ільніцька:

Трохи більше місяця тому, 20 березня, відбулось нагородження фотоконкурсу «Льодова Королева 2016», переможниця якого Настюша Соколян (Смага) підтверджує правильність вислову: «Краса врятує світ». Сьогодні нам з Анастасією дітки, що перебувають на стаціонарному лікуванні в гематологічному відділенні Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні, подарували багато щирих посмішок. Найбільше захоплення малечі викликали пухнасті великі ведмеді від Чернівецької обласної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» (Сергій Качмарський), а пакунки з необхідними речами (надані тією ж організацією) та солодощі, привезені представниками відділу боротьби із наркозлочинністю, дуже порадували батьків.

Найпершим кого ми зустріли був завідувач відділення кардіоонкогематології Чернівецької обласної дитячої лікарні Гнатюк Михайло Георгійович, який виявився дуже позитивною людиною, саме таким, як на мене, і має бути спеціаліст, який працює з дітьми, в такій непростій для них життєвій ситуації. Добру посмішку викликали м’які іграшки на дивані в його кабінеті, думаю саме вони мають допомагати маленьким пацієнтам відволіктись і відчути просту дитячу радість та можливість погратись.

Настрій завідувача відділення помітно погіршився лише одного разу, коли розмовляли про кошти, які виділяє держава для лікування дітей. Видно, тема досить болюча…

Коли дивишся в оченятка дітей і розумієш, що досить часто стан або навіть життя дитини залежить від того, чи є кошти на лікування, це справді жахливо…

Дізнались також про благодійника, ім’я якого невідоме, який приходить у відділення і просто дає гроші батькам хворих дітей на лікування їх чад. Чудово, що не перевелись ще добродії, яким не всеодно і в яких хата зовсім не з краю!

На наступну акцію запрошуємо усіх, хто бажає допомогти – збираємось у четвер (28 квітня) навідатись в геріатричний пансіонат, що знаходиться за адресою м. Чернівці, вул. Підкови, 13, та привітати стареньких із Днем народження. Свої іменини цього місяця відзначають 11 людей похилого віку. Їм також потрібна Ваша опіка!

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Моделі благодійно відвідали дитячу лікарню 26.04.16

***

Моделі, атлети, політики і правоохоронці об’єднались навколо доброї справи (фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ