З квітня 2016 в Україні – нові правила реєстрації місця проживання

1
2246
Загрузка...

Відповідно до законодавчих змін, з квітня 2016 р. повноваження щодо здійснення реєстрації місця проживання (перебування) та, відповідно, зняття з реєстрації особи на відповідній території передаються органам місцевого самоврядування.

Верховною Радою України 10 грудня 2015 року прийнято Закон України №888-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг».Відповідно до Закону, органам місцевого самоврядування надаються повноваження щодо здійснення реєстрації місця проживання/перебування та зняття з реєстрації місця проживання особи на відповідній території, ведення реєстру територіальної громади. Також, змінюються правила і процедури реєстрації/зняття з реєстрації осіб в Україні – форми документів, сплата адміністративного збору та ін.

з 04 квітня 2016 року

для здійснення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування, отримання відповідної інформації, запрошуємо мешканців міста Чернівці, посадових осіб виконавців послуг з управління (утримання) багатоквартирних будинків (гуртожитків), об’єднань співвласників багатоквартирного будинку, житлово-будівельних кооперативів, житлово-будівельних товариств, звертатись до

органу реєстрації Чернівецької міської ради за адресою:

м. Чернівці, вул. Руська, 183 (р-н вул. Руська-Фастівська),

кабінет № 207 (2-й поверх)

Контактні телефони: 57-12-70; 57-12-67

Режим роботи:

понеділок-четвер з 09.00 до 18.00, п’ятниця з 09.00 до 17.00

Прес-служба Управління
ДМС в Чернівецькій області

Загрузка...

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ