У Чернівцях запрацював продуктовий інтернет магазин

0
1084
Загрузка...

Українці і чернівчани, зокрема, вже спокійно ставляться до купівлі електроніки та інших побутових товарів в інтернет магазинах. Ціни зазвичай там нижчі ніж у супермаркетах та на базарах.  Та, от у Чернівцях і запрацював продуктовий інтернет магазин. На вулицях міста, у рамках промо-акції певно, роздають сертифікати на знижки цього інтернет магазину. Цікаво, як приживеться серед буковинців це ноу-хау, яке вже давно існує у світі, що підтверджує поступові кроки нашої сфери послуг і продажів до цивілізації.  Ми спробували знайти в інтернет просторі схожі пропозиції, та поки виявилось, що vnormi.cv.ua – єдиний, такого типу портал. Цікавим є те, що при замовленні продуктів на суму більше 200 гривень, доставка – безкоштовна, а судячи з теперішніх цін, то возити всім будуть задарма))

Трішки довідкової інформації із розділу “Про нас”:

Хто вони такі?

vnormi.cv.ua – це сервіс замовлення продуктів та засобів для побуту.  За допомогою vnormi.cv.ua ви отримуєте доступ до сотень продуктів, а також можете ознайомитися з їх рейтингом та спеціальними пропозиціями.

В чому переваги?

Економія. Замовляти через vnormi.cv.ua завжди вигідніше, ніж в інших магазинах.

Вигода. Ми надаємо найповнішу інформацію про акції і знижки на продукти.

Сервіс. Ми завжди підкажемо найвигідніші пропозиції і допоможемо розібратися з ними.

Вибір. Ми надаємо найбільший асортимент продуктів, та підбираємо все те, що відповідає Вашим вимогам.

Зручність. Ви можете оформити замовлення будь-яким зручним для Вас способом, через портал або просто зателефонувавши по телефону.

Швидкість. Процес замовлення продуктів ніколи не був настільки швидким. Через кілька секунд після оформлення, Ваше замовлення надходить на доставку.

Впевненість. Об’єктивний рейтинг порталу vnormi.cv.ua допомагає Вам зробити правильний вибір і, як наслідок, замовити те, що Вам потрібно.

Настрій. У нашій компанії працюють тільки щасливі люди і ми завжди ділимо своє щастя з нашими користувачами.

Емоції. Користуючись нашим порталом, Ви завжди будете знаходити приємні сюрпризи.

Подарунки. У нас Ви можете легко отримати бонусні бали, які можна витратити на сувеніри або оплатити ними Ваші покупки.

Якась, трохи, реклама вийшла))) і хтось може сказати, що треба такі матеріали за певні гонорари писати, а ми ще раз наголошуємо, що головне – то не особистий зиск, а користь і зручність для пересічних мешканців, які дізнаються про такий сервіс і зможуть економити свій час, або замовити продукти літнім людям, яким важко ходити за покупками. Хоча, я особисто не зможу відмовити собі у задоволенні прогулюватись між реальними рядами товарів, а не віртуальними.

Олександр Білоус, Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ