Петиція: перенести ринок «Червоноармійський» і зробити там площу (збір підписів)

3
3256
Загрузка...

Чернівчани розпочали збір підписів під петицією за перенесення ринку по вул. Героїв Майдану (відомий як «Червоноармійський») та облаштування там площі.

 

Свого часу вже велися активні розмови про те, що було б добре зробити там площу – для розвитку туризму, зокрема. Але, на відміну від площі Філармонії (яка з’явилась на місці колишнього «Критого ринку»), про площу поруч із знаменитим Костелом єзуїтів «Пречистого серця Ісуса» влада чомусь «забула».

У петиції, яку зареєстрував Бурич М. М., йдеться:

«Пропонуємо перенести ринок по вул. Героїв Майдану (відомий як «Червоноармійський») і облаштувати там площу перед однією з найкрасивіших і найзагадковіших будівель Чернівців – Костелом єзуїтів «Пречистого серця Ісуса». Це буде гарний проект для розвитку туризму, який є дуже перспективним для Чернівців. Тим більше, що ЄС і навіть Папа Римський готовий допомогти з ремонтом костелу. Прошу підтримати!»

І ми просимо підтримати!

fakty.cv.ua

Проголосувати за перенесення ринку «Червоноармійський» та облаштування на його місці площі можна тут:

http://zvernennya.chernivtsy.eu/petitsiyi/shhodo-perenesennya-chervonoarmijs-kogo-rinku-pered-kostelom-yezuyitiv-prechistogo-sertsya-isusa/1950

***

Чернівецькому храму «Серце Ісуса» «світить» 1 мільйон доларів від ЄС!

***

Інші петиції:

За облаштування парку для мешканців мікрорайону Гравітон:

http://zvernennya.chernivtsy.eu/petitsiyi/oblashtuvannya-parku-dlya-meshkantsiv-rajonu-graviton/1728

***

Загрузка...

3 КОМЕНТАРІ

  1. Таке безглузде i не дальновидне обговорення можуть запропонувати тi громадяни,якi за межi Украiни нiкуди не виiiзжали.Я побував в багатьох Европейських мiстах i Центральний – Головний рынок в центрi мiста – являЕться вiзитною картою мiста.Звичайно вiн не маЕ права iснувати в такому жалюгiдному виглядi як виглядаЕ зараз. Архiтекторам слiд вiдкрити( youtube) та подивитись на Центральнi ринки в Валенсiii,Aлiканте,Барселони та iнших мiстах Европи,а ще краще це там побувати. Там все чудово – вiд архiтектури та дизайну, до асортименту продуктiв харчування, а той смачный запах вiд рiзних кафе та ресторанчикiв неможливо передати. Там благодiйна атмосфера рынку, туда немов магнiтом притягаЕ городят та величезну кiлькiсть туристiв. Я обожнюю Европейськi ринки. Це не тiльки робочi мiсця,але i вiдчутный дохiд в казну мiста. Ринок повинен бути 2-х,або 3-х поверховий з широми та зручными проходами та пiдземною парковкою.По зручностi,комфорту,дизайну та проекту вiн повине бути кращий в Европi,а якщо точнiше – то( МЕККОЮ) нашого мiста Чернiвчани цьго заслуговують i це можливи зробити. Ринок у виглядi (БУНКЕРА) який побудували на проспектi не пiдлягаЕ обговоренню. Не будьте байдужими в першу чергу до себе та мiста в якому ви проживаЕте. Шануйтесь, заробляйте i будьте щасливими. (Чернiвецький Iрландець)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ