13 грудня у Чернівцях – презентація Kangoo Jumps (безкоштовне заняття!)

1
3992
Загрузка...

У неділю, 13.12.15, у Чернівцях офіційно презентують новий різновид фітнесу Kangoo Jumps – у новій фітнес-студії «Силует», за участю супер популярної Оксани Мошеску з Румунії.

Початок презентації – о 13:00. Фітнес-студія «Силует»розташована за адресою: вул. Героїв Майдану, 29 (3-й поверх, над пабом «Наше пиво»).

У рамках презентації охочі зможуть безкоштовно позайматися на цих «диво черевичках». Але з обов’язковим попереднім записом (!) –
(050) 290-40-28
(інструктор Альона Березовська).

Kangoo Jumps – це, як кажуть, «останній писк моди» у фітнесі, різновид, який швидко став популярним у всьому світі і не менш стрімко набирає популярності в Україні. У нашій країні головною пропагандисткою Конго Джампс є Оксана Мошеску з Румунії. І саме вона, як повідомила fakty.cv.ua ведуча групи колективного схуднення Інна Чинуш-Брязкало, буде зірковою гостею недільної презентації у фітнес-студії «Силует».

Довідково:

Кangoo jumps – один з кращих способів зарядиться енергією і скинути зайві кілограми. Головна «фішка» цього різновиду фітнесу, як зазначається на hochu.ua, – це черевики Кangoo jumps. З їх допомогою ваші тренування перетворяться на веселе проведення часу, але користь від них буде надзвичайною, в рази вище, ніж від більшості інших занять!

Черевики на пружинах kangoo jumps, розроблені у 1994 році канадським ортопедом Грегорі Легкхтманом виключно для реабілітації після операцій на суглоби колін, гомілки і спини, буквально «зірвали» світову фітнес-індустрію! Оснащені унікальною пружинистої системою, вони захищають спину і суглоби на 80%, дають і інші важливі результати! Заняття і біг в них не тільки дозволяють спалити на 30% більше калорій, ніж це відбувається при заняттях в звичайному взутті, але й дозволяють підтягнути сідниці і живіт за рекордний час! Крім того, тренування в цих черевиках проходять дуже динамічно і весело.

Переваги

– Займатися в kangoo jumps можуть всі люди у віці від 5 до 90 років;

– Завдяки своїй міцній конструкції в черевиках можна тренуватися як в залі, так і на свіжому повітрі і практично на будь-якій поверхні;

– Тренування в kangoo jumps максимально ефективні: кардіо-тренування таким чином доповнюється зайвою вагою у вигляді черевик, що надалі дає гарний рельєф всьому тілу;

– Kangoo Jumps допомагають корегувати поставу (через напівкруглої форми підошви вони не дають приймати неправильне положення тіла, яке змушене автоматично випрямлятися, щоб зберегти баланс);

– За допомогою пружинистих черевиків можна корегувати положення стопи;

– Знижують втому і дискомфорт під час місячних у жінок.

Схуднення

Kangoo Jumps – один з найбільш ефективних сучасних методів скинути вагу. Справа в тому, що при такому динамічному навантаженні спалюється набагато більше калорій, ніж при заняттях традиційними видами фітнесу. І навіть після тренування ваш організм продовжує спалювати калорії, тому що заняття на kangoo jumps покращують рівень метаболізму навіть під час відпочинку.

Крім того, заняття в цьому взутті активізує роботу лімфатичної системи, що виводить з організму відходи і токсини. А це безпосередньо пов’язано із схудненням, бо якщо дозволити токсинам накопичуватися в нашому організмі, то незабаром можна буде виявити на своїх стегнах і сідницях целюліт!

Кожне тренування в черевиках Kangoo Jumps може сприйматися не тільки, як кардіо, але й як силова робота, оскільки вага кожного черевика близько 2 кг. Тому бажаною стрункості ви досягнете за більш короткий термін!

Безпека

Під час занять спортом дуже легко отримати травму. Для багатьох саме цей фактор стає головною причиною припинити тренування. Так от тренуючись в пружинистих черевиках, цієї неприємності можна уникнути! Джампінг дає відмінне навантаження на мускулатуру ніг, уберігаючи при цьому суглоби, оскільки основне навантаження приймає на себе ресора черевик.

М’язи спини і вестибулярний апарат задіяні при заняттях в черевиках Kangoo Jumps в п’ять разів інтенсивніше, ніж при бігу. Вони пом’якшують поштовхи, удари і зменшують навантаження на хребет, зв’язки і суглоби. Мускулатура спини зміцнюється протягом декількох тижнів!

Якщо ваша мета скинути вагу, збільшити м’язовий тонус або просто весело провести час, – кращого виду фітнесу вам не знайти!

Черевики Kangoo Jumps прості у використанні, безпечні і корисні як з фізичної, так і з емоційної точки зору.

Правила користування джамперів

Використовувати пружинисті черевики дуже просто. Для початку надягніть високі бавовняні шкарпетки. Потім присядьте на стілець, якщо ви взуваєте черевики в домашніх умовах без інструктора. Взувши черевики, обов’язково закріпіть застібки так, щоб почути невелике клацання. При першому використанні пружинистих черевиків вставайте повільно, дивлячись перед собою. За необхідності, тримайтеся за спинку стільця. Перші заняття бажано проводити на рівній і сухій поверхні. Для кращого результату, почніть з легкого бігу на місці, стрибаючи з однієї ноги на іншу. Намагайтеся переміщати центр ваги на всю стопу, а не стояти на пальцях або п’ятах. Для швидкого досягнення рівноваги ноги найкраще розставити на ширину плечей.

***

Новий набір у групу колективного схуднення 2015!

У Чернівцях на групу колективного схуднення пішли… худенькі моделі

Чернівчанка з -52 кг пропонує землячкам худнути разом до Нового року

Фото: Бігун-чемпіон і учасниця шоу «Холостяк» допомагають… колективно худнути

Для тих, хто хоче схуднути до Нового року 2015/16!

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ