Загадковий «Супермен» після номерів взявся за «родзинку» Чернівців (відео)

0
740
Чернівецький «Супермен»
Загрузка...

«Secret hero Che», або чернівецький «Супермен», оприлюднив черговий ролик зі своїми «пригодами», якими він звертає увагу на актуальні проблеми.

Після вокзалу (ешелони з деревиною, яку вивозять з України) та «ненашенських» автомобільних номерів (теж відома проблема), «Secret hero Che» присвятив ролик центральному корпусу Чернівецького національного університету (себто Резиденції митрополитів Буковини і Далмації) – нашій перлині, яка так приваблює туристів, але яка досі нормально не освітлена…

І знову на цей ролик fakty.cv.ua звернув увагу власник пабу «VYO» і просто небайдужий чернівчанин Сергій Ткачук: «Актуальненько! У новому ролику чувак у червоному зачепив одну із найболючиших, на мій погляд, тем – наш місцевий магніт, нашу окрасу – університет, який роками знаходиться у суцільній пітьмі.
Я щойно повернувся із Будапешту – міста мільйонів вогнів, столиці, цікавої туристам “як вдень, так і вночі”. Перше,що кидається в очі одразу при в”їзді до нашого міста – це безпросвітна темрява. Погано, коли це стосується спальних районів, проте коли це стосується нашого центру, нашої гордості – Резиденції митрополитів – це просто сором.
Оскільки сам ЧНУ дещо паралізований в аспекті можливості розпоряджатись власними коштами, а фінансування йому централізовано тільки урізають, –
єдина надія, мабуть, на впровадження системи освітлення – це приватні меценати. Неодноразово спілкувався з підприємцями з приводу такої авантюри – об”єднати кошти для реалізації проекту. Колись, він навіть обговорювався з Дніпропетровською компанією Expolight. Скажу, що штука цілком реалістична.
Гадаю, максимальний репост – наблизить нас, мешканців Готему, до втілення задуму:)
»

***

***

Прояснилась ситуація з «Суперменом» на вокзалі у Чернівцях (відео)

***

На чернівецькому вокзалі засікли… «Супермена» (відео)

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ