Розстріл на Майдані: таємниця з гвинтівкою Пашинського веде до Авакова (відео)

1
2469
Загрузка...

Люди дивуються ЧОМУ досі немає результатів розслідування розстрілу мирних протестуючих на Майдані… Можливо, тому, що до цього розстрілу безпосередньо причетні представники теперішньої владної верхівки?..

 

Сергію Пашинському, ймовірно, є що приховувати?

Цей епізод перед розстрілом «Небесної сотні» так і залишився непоясненної таємницею Пашинського, але сьогодні ми почнемо відкривати ці секрети.

Чому досі співробітники МВС і СБУ, через стільки часу, не знайшли людей, які були в цьому автомобілі і вивозили гвинтівку? І по суті – це ті ж люди, які її туди і привезли в урядовий квартал, навпроти Майдану.

Все почалося з дзвінка товариша по службі Юрія Соболта. Він упізнав в людині з жовтим капюшоном співробітника спецпідрозділу «Барс» МВС України 2009-2010 рр. Юрій йому запам’ятався, як людина, яка любить снайперську зброю, коли побачив його на кадрах, – дуже здивувався. Знадобилося кілька днів, щоб за допомогою соціальних мереж і деяких джерел з’ясувати всю картину того, що відбувається і виявити всіх осіб, причетних до даної гвинтівці 18 лютого 2014 на вул. Інститутській.

Сьогодні дуже модно сповіщати про всю діяльність МВС у «Фейсбуці». Один з тих, хто дуже активно цим займається – якийсь Юрій Соболта. Якщо придивитися уважно, то в ньому можна з легкістю розпізнати того таємничого водія в темній куртці з жовтим відкинутим каптуром, який відвозив компанію невідомих осіб зі снайперською гвинтівкою на «Хонді».

***

Чому не видно результатів розслідування розстрілу на Майдані?

Результати

Loading ... Loading ...

***

***

***

Палійчук: Посада начальника управління МВС коштує $250 тисяч

***

Загрузка...

1 коментар

  1. Канадський дослідник Іван Качановський (( Ivan Katchanovski falsifier )
    все сфальсифікував : http://ivan-katchanovski.blogspot.com/
    що наче на майдані свої стрліляли у своїх.Іван Качновський – фальсифікатор.
    – обличчя хруня або фальсифікації розстрілу “Небесної сотні”
    Іван Качновський – фальсифікатор.
    Якраз ці фальсифікації тепер широко використовують деякі ЗМІ.
    Його праці – фальсифікації розстрілів на майдані

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ