«Народного бургомістра» оштрафували, плюс забрали авто на евакуаторі

0
288
Загрузка...

Про свіжі пригоди «народного бургомістра» Володимира Дідуха-Кобзаря розповів начальник патрульної поліції Чернівців Артур Шкроб. Причому у дуже цікаво стилі;)

«Урок ПДР – урок поваги – урок життя
Бажаю здоров’я.
Розповім сьогодні одну історію:
головний герой – один дууууже активний житель м. Чернівці, який полюбляє ходити на сесії міської ради, та й взагалі – до багатьох різних установ – і вчити життю, правильному життю. А також – патрульні, звичайні поліцейські, але великі молодці, мої патрульні,

Локація – місто Чернівці, три різні вулиці.

Акт 1 вул . М . Кордуби
Дія 1
Водій – власник тойоти темного кольору, порушує правила дорожнього руху. Він же краще знає як потрібно, йому можна.
Дія 2
Екіпаж патрульних помічає порушника та притягає до відповідальності, просто виконують свій обов’язок.
Дія 3
Водій розлючений, нахабство. Бо ж «як поліцейські можуть собі таке дозволити?». Готовий скаржитися на “поганих” поліцейських у всі інстанції, але першим ділом – потрібно нахамити керівнику патрульних, бо це все – його вина!
Акт 2 площа Центральна (вул. О.Кобилянської,піша вулиця,гарна вулиця)
Дія 1
Вже знайомий нам порушник, власник тойоти темного кольору знову порушує правила дорожнього руху: паркує авто в забороненому місці, чим створює дискомфорт чернівчанам, які гуляють містом і створює суттєву перешкоду іншим ТЗ.
Дія 2
Вже інші патрульні: звичайні,хороші поліцейські,мої патрульні отримують виклик на 102 і прибувають на площу Центральну
Дія 3
Отримавши пояснення свідків, оцінивши порушення, патрульні викликають евакуатор і авто порушника відправляється на майданчик затриманих транспортних засобів! Водій – порушник – розлючений, неповага,нахабство. Бо ж «це вже занадто!». Телефонує керівнику патрульних і … правильно – погрожує звільненням,народною розправою…Керівник просто посміхається ,бажає гарного дня водію-порушнику, а тепер вже пішоходу. Керівник каже що роздумуватимеме над тим, аби преміювати поліцейських, а пішоходу дає настанову не порушувати ПДР і берегти себе. Ставить слухавку.
Акт 3 вулиця Заводська(Управління патрульної поліції)
Дія 1
Наш сумновідомий порушник знаходить авто і з колегою – їдуть на вулицю Заводську! Борці за правду і справедливість прибувають на місце: нахабно паркуються навпроти головного входу в адмінбудівлю Управління патрульної поліції – там, де це ЗАБОРОНЕНО!
Дія 2
Патрульні оперативно реагують і притягають водія до відповідальності, нашому горе-герою бракує слів. А це буває це рідко, він розуміє,що його нахабство і погрози керівнику були точно марними
Дія 3
Не маючи іншого виходу,горе-водій-пішохід викликає швидку,адже гучними словами нічого не вдіяти не вдалось (як він це звик).
Завіса.
З “героєм” все добре,поліцейські і далі несуть службу,

Досі МОЇ патрульні!
Урок очевидний : не порушуйте правил дорожнього руху та поважайте інших. І нехай принципова позиція буде принциповою у всьому, а не лише в зручний час і в зручній ситуації.
.
Кожного порушника дістане рука Феміди.
Кожен нахаба отримає урок ввічливості.

А керівник УПП і далі служить з своїми поліцейськими і бажає вам мирного неба та безпечних поїздок.
Бережіть себе та поважайте один одного!», – написав на своїй сторінці у Facebook Артур Шкроб.

***

Продан – Каспрук – Максимюк: публічне протистояння триває (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ