Полку буковинських нардепів прибуло – депутатом став екс-збірник України

0
1014
Владислав Севрюков фінішує як учасник масового забігу "Буковинська миля 2013"
Загрузка...

Титулований у минулому спортсмен, а потім відомий бізнесмен та посадовець оголошений ЦВК народним депутатом – у зв’язку зі складанням депутатських повноважень одним із колег по списку БПП.

Новим нардепом назвали Владислава Севрюкова (13.05.1975), який є майстром спорту міжнародного класу, колишнім членом збірної команди України зі стрільби з лука.

Спортивну кар’єру завершив практично на піку форми, бо «банально» треба було заробляти на життя, а підтримка спорту у нас, як відомо, не дуже… Згодом став успішним бізнесменом. Працював керівником рекламного відділу телеканалу «НБМ» (майбутній 5 канал), у 2003 р. очолив ТРК «АСС» (Адамчук Іван, Стець Юрій, Севрюков Владислав), яке представляє на Буковині 5 канал та деякі мережеві радіостанції. Є співвласником радіо «Станція». Добре відомі також стильні кафе «Чашка», які асоціюються з Севрюковими (цим бізнесом займається його дружина Марія).

Підтримує близькі дружні стосунки з Юрієм Стецем, який тривалий час був генеральним продюсером 5 каналу, а останнім часом є Міністром інформації України.

З 4 липня Владислав Севрюков – член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Як колишній професійний спортсмен, по можливості, підтримував різні спортивні проекти. Матеріально – частіше рідну стрільбу з лука. А інформаційно – багато видів спорту. Зокрема, протягом декількох років був інформаційним партнером легкоатлетичної «Буковинської милі». Навесні 2015 р. підтримав проведення у Чернівцях першого пробігу зі стартовими внесками «Cross Hill», який швидко став відомим далеко за межами Буковини.

На позачергових парламентських виборах 2014 р. увійшов до списку Блоку Петра Порошенка під номером 73. Тоді це був непрохідний номер. А ось тепер «черга» дійшла і туди.

Про те, що ЦВК визнало нашого земляка Владислава Севрюкова нардепом, повідомила «Українська правда» (інформація – нижче).

fakty.cv.ua

***

ЦВК визнала обраними народними депутатами України Григорія Шверка та Владислава Севрюкова, включених до виборчого списку “Блоку Петра Порошенка” під № 72 та 73 відповідно.

Про це йдеться у повідомленні ЦВК, оприлюдненому 5 вересня.

Рішення ЦВК ухвалено у зв’язку з достроковим припиненням повноважень народних депутатів Михайла Гвоздьова та Романа Насірова.

Шверк та Севрюков – члени Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

3 вересня, коментуючи можливість визнання їх обраними нардепами, Шверк зазначив, що має намір стати народним депутатом, а Севрюков повідомив, що ще не визначився з рішенням.

“Я остаточного рішення ще не прийняв. Можливо, до наступного брифінгу (через тиждень – ред.) вже зможу сказати”, – зазначив він.

Як відомо, 2 вересня Верховна Рада задовольнила заяви Гвоздьова і Насірова про складання депутатських повноважень.

Заяви були подані у зв’язку з переходом на інші місця роботи – Гвоздьов працює виконувачем обов’язків керівника державного авіаційного підприємства “Антонов”, а Насіров – Фіскальної служби

Українська правда

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ