Арешт нардепа Мосійчука в раді, відео-докази, а Ляшко звинувачує Порошенка

0
485
Загрузка...

Гучним скандалом супроводжувалось засідання Верховної ради 17.09.15 – генпрокурор оприлюднив відео-докази про злочинні дії нардепа з фракції Радикальної партії.

 

У Верховній раді генеральний прокурор Віктор Шокін оприлюднив інформацію та відео про те, як народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук розказував, як він може прикрити від міліції, СБУ, озвучував розцінки на запити (10-15 тис. доларів) та звернення (3-5 тис.) тощо.

З нардепа зняли депутатську недоторканість, він був затриманий в приміщенні фракції Радикальної партії.

Сам Ігор Мосійчук вважає, що це політична розправа, заявляє, що тих грошей він не брав, їх у нього немає і т.п.

Лідер партії Олег Ляшко заявив, що якщо його однопартієць винен, він має відповідати: «Якщо Ігор Мосійчук вчинив злочин, нехай відповідає. Перед законом всі мають бути рівні.

Я знаю, що команду фальсифікувати кримінальні справи проти мені і проти інших народних депутатів дав особисто Петро Порошенко».

Також Ляшко згадав про нещодавні трагічні події під Верховною радою: «Виявляється є відео, як злочинець готував, кидав гранату. У мене питання, чому його ніхто не затримав, якщо бачили як він кидав гранату, чому не зупинили вчинення злочину. Так само туту. Якщо Мосійчук взяв хабара, чому його не затримали прямо на місці, коли він брав цього хабара».

fakty.cv.ua

https://youtu.be/uSxL2wvAXgY

***

https://youtu.be/pmW7vyOGNMw

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ