Офіційна відповідь «Самопомочі» на дезінформацію щодо «виходу з партії»

0
433
Загрузка...

Останніми днями в соціальних мережах та деяких місцевих ЗМІ розповсюджують інформацію про «гучні виходи» з «Самопомочі». А ось якою є офіційна інформація, яка надійшла від місцевого штабу політичної сили.

 

Об’єднання «Самопоміч» на Буковині висловлює щиру подяку місцевим ЗМІ за професіоналізм, підтримку та неупередженість при публікації статей, які направлені проти нашої молодої політичної сили. Нам надзвичайно приємна увага до нашого об’єднання, до наших активістів та лідерів.
Хочемо констатувати, що машина «чорного піару» вже включилася і не гребує перекручуванням фактів та наперед підготовленою дезінформацією.
Наша команда повністю готова до місцевих виборів, незважаючи на всі нікчемні спроби дискредитувати нашу політичну силу, поширюючи неіснуючі проблеми, «вкидаючи» в суспільство брудну дезінформацію. Для цього машина «чорного піару» активно використовує соціальні мережі і деякі місцеві ЗМІ.
Офіційно повідомляємо, що всі члени ініціативної групи, які нібито «виходять» з партії, ніколи не були членами партії Об’єднання «Самопоміч». Неможливо вийти з партії, не вступивши до її лав.
Жодного відношення до відомих меценатів Чернівецької області партія Об’єднання «Самопоміч» на Буковині не має. Жоден наш активіст не є заможнім та відомим бізнесменом. Більше того, ми збираємо навколо себе лише нових, порядних, професійних та успішних людей. Ми і надалі будемо переконувати таких людей йти в політику і разом змінювати застарілу систему місцевої влади.
Об’єднання «Самопоміч» на Буковині і надалі не буде використовувати брудні технології проти наших опонентів. Ми виступаємо за вибори без «чорного піару». Ми є сильна, відкрита і відповідальна політична сила, яка вже сьогодні здатна замінити стару корумповану систему, зламати хребет місцевим елітам, а також кинути виклик масовій корупції. Однак ми готові підставити плече тим політичним партіям, які хочуть реальних реформ і вже сьогодні готові змінювати побут громад, робити владу прозорою та порядною.

Прес-служба «Об’єднання «Самопоміч» Буковина

***

«Ображена» на «Самопоміч» Гусак заявила про розмову, яку Цуркан заперечив

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ