18 червня на 18:00 чернівчан запрошують обговорити концепцію розвитку середмістя

0
239
Загрузка...

У четвер, 18.06.15, чернівчан запрошують на 18:00 на площу Філармонії обговорити проекти та ідеї розвитку середмістя Чернівців за різними напрямками. 

 

Це перший такий Громадський форум інтегрованої концепції розвитку середмістя (із широким залученням громадськості). Формат незвичний і дуже цікавий, – запевнили у міській раді.

Передбачається також цікава програма для дітей!

Тож долучайтеся!

Інформація від прес-служби міської ради (city.cv.ua):

18 червня в Чернівцях вперше відбудеться Громадський форум «Інтегрована концепція розвитку середмістя Чернівців». Чернівецька міська рада за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ розробляє інтегровану концепцію середмістя Чернівців. Вже є певні напрацювання, напрямки та ідеї щодо розвитку міста. «До обговорення різних питань розвитку Чернівців ми запрошуємо чернівчан, – сказала на зустрічі з засобами масової інформації заступник Чернівецького міського голови Марія Порчук. – Нам важливо, аби зусилля влади і громади були спільними, аби ми всі разом обговорили концепцію розвитку міста, його перспективи. Спільні рішення – це буде наш дороговказ для подальшої реалізації ідей і проектів. Адже ми всі живемо в цьому місті, і як воно виглядатиме в майбутньому залежить також від кожного чернівчанина. А вже робота влади – реалізація ідей і проектів, пошук джерел фінансування тощо». Залучення громадськості до обговорення, пошук альтернативних рішень, дискусії та пропозиції від мешканців, обговорення вже напрацьованих результатів – головна мета Громадського форуму в Чернівцях. 18 червня на площі Філармонії городяни зможуть стати активними співавторами розробки концепції середмістя Чернівців. Будуть представлені 11 стендів по різних напрямках: містобудування та житло, культура та культурна спадщина, транспорт, технічна інфраструктура, навколишнє середовище, клімат, енергоефективність, громадський простір і озеленення, модернізація управління, освіта, наука та соціальна сфера, економіка і торгівля, туризм. Чернівчан запрошують обговорювати питання, які їх цікавлять найбільше, надавати свої пропозиції і ідеї, які обов’язково будуть враховані. Участь в Форумі братимуть і представники німецького товариства міжнародного співробітництва, які вже мають досвід розробки інтегрованої концепції розвитку середмістя у Львові, містах Німеччині та Румунії. Для чернівчан Громадський форум – це зовсім новий формат, але організатори впевнені в його успішному проведенні. Для маленьких мешканців міста запланована цікава розважальна програма. Чернівецька міська рада і міський голова Олексій Каспрук запрошують городян 18 червня о 18 годині на площу Філармонії. Будуймо разом сучасне, комфортне, європейське місто – Чернівці!

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ