18 червня на Хотинщині ховатимуть ще одного загиблого учасника АТО…

0
213
Загрузка...

Олександр Боднарюк з с. Анадоли був мобілізований у липні 2014 р. З 20 січня 2015 р. вважався зниклим без вісті…

Експертиза ДНК підтвердила загибель “кіборга” з села Анадоли Хотинського району Олександра Боднарюка. З 20 січня буковинський військовий вважався зниклим безвісти. Тіло Олександра привезуть 17 червня. А наступного дня його поховають.

Про це кореспонденту molbuk.ua підтвердили у рідному селі загиблого.

Там кажуть, що всім селом готуються зустріти тіло загиблого захисника.

– Його мобілізували ще у липні минулого року, – розповідає сільський голова Анадолів Володимир Ткач. – Військову підготовку пройшов у Львівській області. Потім направили у зону АТО. Він був одним із захисників Донецького аеропорту. 18 січня він вивіз з поля бою смертельно пораненого друга з Хотинщини Юрія Кушніра. До лікарні його вже не зміг довести живим. Він перший повідомив родичів про смерть Юрія. А вже через два дні зник зв’язок і з Олександром. Всі ми до останнього вірили, що він живий. Але вчора надійшли результати ДНК-експертизи, які підтвердили загибель нашого земляка.

За словами односельців, нині родичі із місцевою владою займаються перевезенням тіла загиблого військового до рідного села. Поховання відбудеться у четвер, 18 червня.

“За попередньою інформацією завтра мають привезти тіло Олександра. Ми усім селом готуємось зустрічати нашого Героя. А наступного дня, у четвер, відбудеться поховання”, – додали у сільській раді.

molbuk.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ