Театр презентував дитячу виставу “Пригоди морського вовка” (+Фото)

0
926
Загрузка...

Сьогодні, 8 квітня, у Чернівецькому музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської відбулась прем’єра вистави для наймолодших глядачів “Пригоди морського вовка” за казкою “Зеленими пагорбами океану” Сергія Козлова.

Прем’єра викликала значний ажіотаж, тому насолодитись театральною постановкою ще задовго до початку зібрався повний зал дітлахів та їхніх батьків.

Сюжет казки розвивається навколо старого хороброго Вовка, який самотньо живе у дерев’яному будинку у лісі. Серед тих, з ким можна було б подружитись у лісі – тільки зла Ворона, підступна Лисиця та насмішлива Сова. Тому у Вовка народжується мрія – побудувати корабель, який попливе через усю Землю і об’єднає всіх на світі під вітрилами світла, радості й добра. Юні глядачі переживають неймовірні пригоди разом із звірями, які трапляються з ними під час подорожі.

За словами художнього керівника театру, заслуженої артистки України Людмили Скрипки, дана вистава зацікавила своїм підтекстом, на прикладі лісових звірів – вовка, лисиці, зайця, ворони і сови, – показані звичайні людські стосунки, риси характеру. Крім того, казка вчить ніколи не здаватись на шляху до здіснення своєї мрії, мети, вірити та прагнути до кращого.

Ролі головних героїв вистави зіграли найкращі актори театру – Крістіна Зборлюкова, Оксана Коновей, Наталя Губко, Світлана Сурай, Вадим Глазнєв, Петро Мегера, Ольга Кільчицька-Дудка, Андрій Топорівський, Ксенія Король, Ігор Андроник, а балетмейстером-постановником виступив Василь Гринюк.

fakty.cv.ua

Фото: molbuk.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ